UX workshop Customer journey mapping

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

the Wolkammerij

12 Adolf Greinerstraat

2660 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Welke route legt een bezoeker af wanneer hij in contact is met jouw organisatie? Tijdens deze workshop visualiseren we de customer journey.

Over dit evenement

Wat leer je?

De workshop start met een korte introductie over UX design, zodat alle neuzen in dezelfde richting staan. We bespreken vervolgens hoe je gebruikersdoelen kunt mappen op touch points en op de verschillende fases in de customer journey.

Welke route legt een gebruiker af wanneer hij in contact is met een organisatie? Komt hij via Google? Komt hij naar een servicepunt of winkel toe? Komt hij via een link op een andere website? Welke content komt hij onderweg tegen? Welke calls-to-action zijn essentieel op zijn pad? Tijdens deze workshop bekijken we voorbeelden van bestaande customer journey's en bespreken we wat hun sterke en zwakke punten zijn.

In het tweede en derde uur visualiseren we de huidige customer journey van jouw klant of van een andere, bestaande case. Je gaat naar huis met een foto van je customer journey en een stapel ideeën voor het verbeteren van die journey.

Coaching

Deze workshop wordt online georganiseerd, en is bedoeld voor kleine groepen (maximaal 10 deelnemers), zodat er individuele aandacht is voor elke deelnemer, en alle vragen beantwoord kunnen worden. Je kunt je inschrijven als team, maar ook individueel. De workshop wordt in het Nederlands gegeven, maar 1 op 1 gesprekken kunnen ook in het Engels gehouden worden.

Je coach is Marjan Geerts van UX Coach. Ze heeft ondertussen 12 jaar ervaring als UX designer en UX researcher bij verschillende bedrijven en organisaties. Ze zal op een eenvoudige manier de UX methodes uitleggen en iedere deelnemer helpen om ze toe te passen om zoveel mogelijk uit de workshops te halen.

Locatie

De workshop gaat door in De Wolkammerij: Adolf Greinerstraat 12, 2660 Hoboken (Antwerpen). Er is een gratis parkeerplaats voor de deur. Je kunt naar binnen bij de deur waar staat “kantoren” (zie afbeelding hieronder), en dan wandel je de gang door tot bij het onthaal, waar ze je de weg kunnen vertellen naar ons lokaal op de 1e verdieping.

Corona maatregelen

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen:

  • Neem voldoende ruimte voor jezelf in het lokaal (we hebben 60 m2 en verschillende tafels om aan te zitten)
  • Breng je eigen masker mee en draag het tijdens de workshop
  • Desinfecteer je handen bij het betreden van De Wolkammerij (desinfecterende gel is voorzien bij het onthaal)

Voorbereiding

Ervaring met UX design heb je niet nodig, maar tijdens de workshop heb je wel een Windows of Apple laptop nodig voor het bekijken van online bronnen. Er zijn voldoende stopcontacten en er is Wifi beschikbaar in het lokaal.

Inschrijving en betaling

Inschrijven voor de workshop is mogelijk tot uiterlijk 30 september 2020. Betaal snel en gemakkelijk met de EventBrite betaalmogelijkheden of kies ervoor om te betalen via factuur, dan ontvang je na inschrijving een bevestiging en factuur via e-mail (binnen 2 of 3 werkdagen). Betaal de factuur door overmaking op de rekening van UX Coach, zie ook de website van UX Coach.

Meer UX design?

UX Coach organiseert nog meer workshops, die allemaal betrekking hebben op UX design of UX onderzoek. Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld "personas en interviews" en "wireframing". Bekijk alle workshops. Je kunt deelnemen aan één enkele workshop of meerdere workshops volgen.

  • Voor een 2e of 3e workshop kun je 10% korting krijgen op de prijs.
  • Het is ook mogelijk om deze workshop te organiseren in je eigen bedrijf of organisatie.

Wil je van dit aanbod gebruik maken, stuur dan een bericht naar marjan@uxcoach.be.

  • Prijzen op Eventbrite zijn incl. Eventbrite servicekosten en BTW.
  • De genoemde prijs is voor deelname aan 1 workshop van 3,5 uur.
  • Deelname aan de workshop kan geannuleerd worden, tot 5 kalenderdagen voorafgaand aan de workshop, met volledige terugbetaling van de aankoopprijs excl. de fee die EventBrite op het ticket aanrekent. Annulatie later dan 5 kalenderdagen voor de workshop wordt 50% van de kostprijs (excl de fee die EventBrite op het ticket aanrekent) terugbetaald. In plaats van annulatie kunt u deelname ook overdragen aan een andere persoon.
  • De organisator heeft het recht om de workshop te annuleren indien er minder dan 4 deelnemers hebben ingeschreven of wanneer er onvoorziene omstandigheden zijn, zoals ziekte of overmacht.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

the Wolkammerij

12 Adolf Greinerstraat

2660 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen