Gratis

Vaartocht met Zeekadetkorps Nederland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bataviahaven Lelystad

Schoonzicht 404

8242 KH Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op woensdag 24 juli houdt het Zeekadetkorps Nederland Open Huis Iedereen is welkom de (zee)schepen te bezoeken en mee te varen!

Over dit evenement

Op woensdag 24 juli is iedereen welkom tijdens het Open Huis van de Zeekadetten die met 9 schepen afmeren in de Batavia Haven. Twee van deze schepen maken vaartochten op het Markermeer. En je kan gratis mee! Omdat er grote drukte wordt verwacht kan je nu jouw tickets online reserveren. Dan weet je in ieder geval zeker dat jij mee kan varen!

Behalve met deze zeeschepen kan je ook meezeilen in zeilsloepen van de Koninklijke Marine! Een groot deel van de schepen zijn deze dag geopend voor het publiek. Dus altijd al een zeeschip van binnen willen bekijken? Dit is je kans. De Open Dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn meerdere vaartochten met het voormalige patrouilleschip Freyer en het Lelystadse schip ms Dijle van het plaatselijke Zeekadetkorps Lelystad.

Op de bovenste foto het schip Dijle van het Zeekadetkorps Lelystad. Op de foto daaronder de Freyer van het Zeekadetkorps Gouda. Bij je bestelling graag aangeven op welk schip je mee wilt varen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bataviahaven Lelystad

Schoonzicht 404

8242 KH Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen