Gratis

Van visie naar uitvoering; starten met de WUP

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De Transitievisie vertalen naar Wijkuitvoeringsplannen

Over dit evenement

De Transitievisie Warmte is af. Het is helder in welke wijken begonnen wordt met de warmtetransitie. Vanaf januari start de volgende fase: de Transitievisie vertalen naar Wijkuitvoeringsplannen. Per wijk moeten de oplossingsrichtingen verder worden uitgewerkt, zodat de schop ook echt in de grond kan. Samenwerking met de betrokkenen is daarbij een belangrijke voorwaarde. Welke afspraken maak je onderling? Welke rol heb je daar als gemeente in? Hoe organiseer je de participatie? Hoe en wanneer neem je welk besluit?

Tijdens het webinar ‘Van visie naar aanpak: starten met de WUP’ op 25 januari helpen we je met het uitzetten van de lijnen voor de Wijkuitvoeringsplannen. Een praktisch programma met concrete handvatten die jou helpen om vanaf januari goed voorbereid aan de slag te gaan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stroomversnelling

Organisator van Van visie naar uitvoering; starten met de WUP

Stroomversnelling is een non-profit die innoveert in de praktijk binnen het domein van de energietransitie van woningen en wijken. Dat doen we met onze leden die de gehele keten beslaan van gemeente, corporaties, bouwers tot toeleveranciers. Daarnaast zorgen we voor de juiste randvoorwaarden in wet- en regelgeving door een sterke lobby. Wij willen dat iedere woningeigenaar in Nederland kan kiezen voor een mooie, comfortabele, betaalbare én duurzame woning.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen