Gratis

Versnellingstudio Platform Aanbodontwikkeling Wijken

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spark Campus

Graafsebaan 3

5248JR Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste leden van het landelijk platform Aanbod ontwikkeling,

De afgelopen maanden zijn wij met een deel van jullie actief geweest om passend aanbod te selecteren en te ontwikkelen voor typologie woningen in Apeldoorn en 's-Hertogenbosch. Deze woningen worden op dit moment gedigitaliseerd in Woonconnect. Beiden gemeenten wensen aantrekkelijk aanbod daarbij. Aanbod met meervoudige maatregelen, waarbij de particuliere woningeigenaar inzicht krijgt in de energetische impact, de kosten en hoe het eruit ziet. Vervolgens kan er contact worden gemaakt met lokale uitvoerende partijen.

In de Versnelingstudio worden de volgende onderwerpen concreet gemaakt:

  • Het afstemmen van producten per typologie in aanbod-proposities (PMC's)
  • Het vertalen PMC's naar de modellen van Woonconnect
  • Verbinding maken met lokale uitvoerende consortia
  • voor typologie woningen in de volgende steden; Leidschendam-Voorburg (336 woningen). Apeldoorn (365 woningen) en Gemeente ’s-Hertogenbosch (300 woningen)

We gaan nu de fase in waarbij vanuit het landelijk platform en de ontwikkelde PMC's verbinding wordt gemaakt met uitvoerende lokale consortia.

In deze sessie hebben we 3 groepen:

  1. Toeleveranciers en lokale aanbieders die nog niet een concreet meervoudig integraal aanbod hebben, maar zich wel willen manifesteren in de genoemde wijken en op zoek zijn naar samenwerking.
  2. Toeleveranciers en lokale aanbieders die reeds een aanbod scherp hebben en gedigitaliseerd gaan worden binnen de genoemde wijken in Woonconnect en die tijdens deze sessie de prijsvorming gaan afstemmen met de daarbij behorende randvoorwaarden.
  3. Toeleveranciers en lokale aanbieders die actief willen gaan worden met concepten, niet speciaal in de genoemde wijken en hun aanbod iets abstracter toonbaar willen maken. Dit doen we door in de sessie te focussen op de beloften en visualisatie vanuit de perspectief van de particuliere klant.

Het programma start om 13:00 uur met een aftrap door Peter en Brigitte. Daarna gaan de verschillende teams aan de slag. De middag zal worden afgesloten met een wrap-up en een borrel.


Aangezien meerdere gemeenten op het programma staan om de komende tijd voorzien te worden van passend aanbod. Verzoeken wij u om aan te geven of u lid blijft van dit platform? Als u geen tijd kunt vrijmaken, biedt dat weer ruimte voor andere fabrikanten en leveranciers en lokale consortia. Op dit moment zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Het zou kunnen zijn dat wij voor 2018 een kleine vergoeding vragen voor o.a. de online communicatie faciliteiten.

Met vriendelijke groet en tot de 27 oktober,

Brigitte Berends
Peter Linders

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spark Campus

Graafsebaan 3

5248JR Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen