Gratis

VESTIVAL VOCAAL 2019

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Naarden-Vesting

Marktstraat

Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LET OP: GEEF VOOR U OP [REGISTREREN] KLIKT HET AANTAL KOORLEDEN AAN!

Op zaterdag 21 september 2019 heeft de vijfd editie van Vestival Vocaal plaats. Gooise (amateur)koren kunnen zich aanmelden om zich tijdens minimaal twee van de 80 uitvoeringen op een van de 12 lokaties in het historische Naarden-Vesting te laten horen.

DEELNAMEKOSTEN

Stichting Amateurkoor is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor haar doelstelling om het draagvlak voor koormuziek te vergroten en amateurkoren op lokaal en regionaal niveau samen te laten werken. We streven er naar om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden.

De kosten worden verder gedrukt door de organisatie te laten doen door vrijwilligers uit de deelnemende koren. Wij zullen daarom ook een beroep doen op medewerking van leden uit uw koor. Ieder koor dat zich aanmeld stelt tenminste 1 vrijwilliger beschikbaar uit het koor of uit de achterban. Door aan te melden gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarde. Na aanmelding wordt u daar zo spoedig mogelijk over benaderd.

Om uit de kosten te kunnen komen wordt een vergoeding van € 6,00 per koorlid gevraagd. Ieder koorlid ontvangt daarvoor tevens een passe-partout dat toegang geeft tot alle uitvoeringen van het korenfestival op zaterdag 21 september 2019! Er kan alleen per volledig koor aangemeld worden. Op deze manier proberen we de organisatiekosten evenredig te verdelen. LET OP: De passepartout is niet geldig voor de andere evenementen binnen het Vestival Vocaal 2019.

Wij kijken er naar uit om samen weer het mooiste korenfestival van Nederland te organiseren!

Het bestuur van Stichting Amateurkoor


LET OP: Deze aanmelding geeft geen kosten aan. Na aanmelding ontvangt u een centrale factuur voor het volledige koor!


Delen met vrienden

Locatie

Naarden-Vesting

Marktstraat

Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen