VESTIVAL VOCAAL 2022

VESTIVAL VOCAAL 2022

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Naarden-Vesting

Marktstraat

Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR GOOISE KOREN

Over dit evenement

LET OP: GEEF VOOR U OP [REGISTREREN] KLIKT HET VOLLEDIGE AANTAL KOORLEDEN VAN UW KOOR AAN!

 

Op zaterdag 24 september 2022 heeft de zesde editie van Vestival Vocaal plaats. Gooise (amateur)koren kunnen zich aanmelden om zich tijdens minimaal twee van de 40 uitvoeringen op een van de podia in het historische Naarden-Vesting te laten horen.

DEELNAMEKOSTEN

Stichting Amateurkoor is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor haar doelstelling om het draagvlak voor koormuziek te vergroten en amateurkoren op lokaal en regionaal niveau samen te laten werken. We streven er naar om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden.

De kosten worden verder gedrukt door de organisatie te laten doen door vrijwilligers uit de deelnemende koren. Wij zullen daarom ook een beroep doen op medewerking van leden uit uw koor. Ieder koor dat zich aanmeld stelt tenminste 1 vrijwilliger beschikbaar uit het koor of uit de achterban. Door aan te melden gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarde. Na aanmelding dient u binnen 1 week de naam en bereikbaarheidsgegevens van de vrijwilliger door te geven, anders vervalt de aanmelding.

Om uit de kosten te kunnen komen wordt een vergoeding van € 10,00 per koorlid gevraagd. Ieder koorlid ontvangt daarvoor tevens een passe-partout dat toegang geeft tot alle uitvoeringen van het korenfestival op zaterdag 24 september 2022! Er kan alleen per volledig koor aangemeld worden. Op deze manier proberen we de organisatiekosten evenredig te verdelen. LET OP: De passepartout is niet geldig voor de andere evenementen binnen het Vestival Vocaal 2022.

Wij kijken er naar uit om samen weer het mooiste korenfestival van Nederland te organiseren!

 Het bestuur van Stichting Amateurkoor

LET OP: Deze aanmelding geeft geen kosten aan. Na aanmelding ontvangt u een centrale factuur voor het volledige koor!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen