Gratis
ViaWerkplek

ViaWerkplek

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jacobikerk

Sint Jacobsstraat 171

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Reserveer een werkplek in de Jacobikerk voor één of meerdere ochtenden of middagen. NB: op di ochtend tot 12u, op woensdagen evt orgelspel.

Over dit evenement

Ben jij (tegenwoordig) ook een thuiswerker? En zou je graag eens ergens anders werken dan met telkens diezelfde muren van je eigen huis om je heen? Behoefte aan ander gezelschap dan je kat? Of vind je thuis niet de concentratie om echt aan het werk te gaan?

Van harte welkom in de Jacobikerk! We hebben een aantal werkplekken ingericht, zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En zo ontmoet je nog eens iemand, als je even pauzeert onder de Middeleeuwse gewelven van de kerk.

Let op: Op dinsdagochtenden is ViaWerkplek tot 12.00 uur, in tegenstelling tot 12.30 uur op de andere dagen. Op woensdagen en vrijdagen wordt er ook orgelles gegeven in de kerk. Houd er rekening dat dat in de pelgrimszaal ook goed te horen is.

De aangeboden momenten zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Werken én bidden? Van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één, rechts voorin de kerk.

Reserveer nu jouw werkplek!

P.S. Op zoek naar een bijzondere en afgezonderde ervaring? Kijk dan eens bij ViaKluis (start waarschijnlijk weer in het voorjaar van 2022)!

Delen met vrienden

Locatie

Jacobikerk

Sint Jacobsstraat 171

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen