ViaWerkplek

Venster Acties

Meerdere data

ViaWerkplek

Reserveer een gratis werkplek in de Jacobikerk voor één of meerdere ochtenden of middagen.

Door ViaJacobi

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 9 jul. 2020 09:00 - vr. 31 mrt. 2023 17:00 CEST

Locatie

Jacobikerk Sint Jacobsstraat 171 3511 BP Utrecht Netherlands

Over dit evenement

De wereld verandert snel. Je studie, je baan, je thuissituatie - door coronamaatregelen, een werkgever die thuiswerken stimuleert, een energiecrisis... Kunnen we je helpen met een gratis werkplek? Een andere omgeving, in de winter verwarmd en in de zomer heerlijk koel, andere mensen om je heen en koffie en thee op z'n tijd. Of je het nu uit noodzaak of uit luxe doet, of je nu werkt, studeert of een boek komt lezen: je bent van harte welkom!

Wij zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En eens een praatje kunt maken met anderen, even pauzeert onder de middeleeuwse gewelven of je laat inspireren door de expositie voorin de kerk.

Let op: Het zijn stille werkplekken, dus niet geschikt voor (online) vergaderingen. Moet je een telefoongesprek voeren, dan kun je uiteraard altijd even de zaal uit. Op woensdag en vrijdag wordt bovendien het orgel bespeeld. Gratis achtergrondmuziek, maar dus niet helemaal stil.

De aangeboden momenten zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Werken én bidden? Van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één, rechts voorin de kerk.

Reserveer nu jouw werkplek! Voor vragen kun je ons bereiken op openjacobi@jacobikerk.nl. Meer informatie over ViaJacobi vind je op viajacobi.nl.

Veelgestelde vragen

Moet ik er verplicht de hele ochtend of middag zijn?
Hoe kan ik mijn reservering annuleren?
Wat kost ViaWerkplek?
Moet je lid zijn van de Jacobikerk om te komen werken?
Waar is ViaWerkplek?

Over de organisator

Georganiseerd door
ViaJacobi

Gratis