Meerdere data

ViaWerkplek

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd
Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jacobikerk

Sint Jacobsstraat 171

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Reserveer een werkplek in de Jacobikerk voor één of meerdere ochtenden of middagen.

Over dit evenement

Door de strengere coronamaatregelen is het op dit moment helaas niet verantwoord ViaWerkplek aan te bieden. Zodra het weer kan en mag, zijn we er graag weer voor je!

Ben jij tegenwoordig ook een thuiswerker? Als student, omdat je nog maar een paar dagen per week of nog helemaal niet naar kantoor kunt, of omdat als zelfstandige je huis tevens je kantoor is?

En zou je graag eens ergens anders werken dan met telkens diezelfde muren van je eigen huis om je heen? Behoefte aan ander gezelschap dan je kat? Of vind je thuis niet de concentratie om echt aan het werk te gaan?

Van harte welkom in de Jacobikerk! We hebben een aantal werkplekken ingericht, zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En zo ontmoet je nog eens iemand, als je even pauzeert onder de Middeleeuwse gewelven van de kerk.

De aangeboden tijden zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Let op: op woensdag en vrijdag is er orgelles. Doordat ViaWerkplek in de koudere maanden in een aparte zaal is, wordt dit geluid wel gedempt. Het is echter nog wel hoorbaar - reserveer dus een andere dag of neem oordopjes of een koptelefoon mee als je er last van zou hebben.

Je bent bovendien van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één.

Reserveer nu jouw werkplek!

P.S. Op zoek naar een bijzondere en afgezonderde ervaring? Kijk dan eens bij ViaKluis!

Locatie

Jacobikerk

Sint Jacobsstraat 171

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen