Gratis

Meerdere data

ViaWerkplek

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Jacobikerk

Sint Jacobsstraat 171

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Reserveer een werkplek in de Jacobikerk voor één of meerdere ochtenden of middagen.

Over dit evenement

Ben jij tegenwoordig ook een thuiswerker? Als student, omdat je nog maar een paar dagen per week of nog helemaal niet naar kantoor kunt, of omdat als zelfstandige je huis tevens je kantoor is?

En zou je graag eens ergens anders werken dan met telkens diezelfde muren van je eigen huis om je heen? Behoefte aan ander gezelschap dan je kat? Of vind je thuis niet de concentratie om echt aan het werk te gaan?

Van harte welkom in de Jacobikerk! We hebben een aantal werkplekken ingericht, zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En zo ontmoet je nog eens iemand, als je even pauzeert onder de Middeleeuwse gewelven van de kerk.

Let op: 's middags (met uitzondering van de maandag) is de kerk ook opengesteld voor bezoekers. Het is dan minder stil in de kerk, dus neem bijvoorbeeld een koptelefoon of oordopjes mee als je daar last van hebt.

De aangeboden tijden zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Werken én bidden? Van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één, rechts voorin de kerk.

Reserveer nu jouw werkplek!

P.S. Op zoek naar een bijzondere en afgezonderde ervaring? Kijk dan eens bij ViaKluis!

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator ViaJacobi

Organisator van ViaWerkplek

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen