ViaWerkplek

ViaWerkplek

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Jacobikerk

Sint Jacobsstraat 171

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Reserveer een gratis werkplek in de Jacobikerk voor één of meerdere ochtenden of middagen.

Over dit evenement

Sinds de coronapandemie werken veel mensen thuis. Soms een deel van de week, soms volledig, soms tegen hun zin, soms in een mooie balans met op kantoor, soms lekker rustig, soms best wel alleen... Daarom bieden we in de Jacobikerk enkele gratis werkplekken aan. Zo kun je in een andere omgeving aan het werk, met andere mensen om je heen. Of je het nu uit noodzaak of uit luxe doet, of je nu werkt, studeert of een boek komt lezen: je bent van harte welkom!

Wij zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En eens een praatje kunt maken met anderen, als je even pauzeert onder de Middeleeuwse gewelven van de kerk.

Let op: Op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag wordt het orgel bespeeld, dit is duidelijk te horen. Wil je in stilte werken, dan zijn deze dagen niet geschikt.

De aangeboden momenten zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Werken én bidden? Van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één, rechts voorin de kerk.

Reserveer nu jouw werkplek! Voor vragen kun je ons bereiken op openjacobi@jacobikerk.nl.