VIP Congres 2023 - Act Now!

Venster Acties

VIP Congres 2023 - Act Now!

Het VIP Congres 'Act Now!' biedt beslissers in de financiële dienstverlening een dag vol kennis, inspiratie en alle kans om te netwerken.

Door VIP Congres 2023

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 4 jul. 2023 09:00 - 19:00 CEST

Locatie

AFAS Theater Inspiratielaan 3 3833 AV Leusden Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 10 uren
  • eTicket voor mobiel

Het VIP Congres 2023 vormt een grootschalige kennis-, netwerk- en inspiratiedag. Naast een wervelend hoofdprogramma zijn er presentaties van meer dan 30 uiteenlopende fintech- en insurtech bedrijven en dienstverleners. Zo krijgt u een doorkijk naar toekomstige (software) ontwikkelingen in de adviesmarkt en naar actuele innovaties, waar u direct op kunt acteren. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om bij te praten met goede bekenden en voor het aanknopen van interessante relaties.

De eerste editie van het VIP Congres 'Be the Change' in 2022 was een groot succes. Ruim 500 beslissers van geldverstrekkers, verzekeraars, de volmachtmarkt, adviesketens en topadvieskantoren waardeerden het event met een ruime 8. Alle reden dus voor een vervolg. En dat komt er, op 4 juli, onder het thema 'Act Now!'

Georganiseerd door VVP, in samenwerking met de Stichting Contactgroep Automatisering (CGA) ontmoet de top van de Nederlandse financiële adviessector elkaar weer in het schitterende AFAS-theater in Leusden.

Uitschrijven kan kosteloos tot 30 dagen vóór het VIP Congres. Na 4 juni en bij een 'no show' op 4 juli wordt de entreeprijs teruggestort, maar volgt er een factuur ad € 120.- van Stichting Life Terra. Zij planten hiermee extra bomen in het Hypotheekbos.nl.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het VIP Congres 2023?
Wie organiseren het VIP Congres 2023?
Is het VIP Congres gratis?
Wat als ik verhinderd ben?
Hoe kies ik welke sessies ik wil bezoeken?

Over de organisator

Georganiseerd door
VIP Congres 2023

€ 695