Gratis

Vision Quest Open Middag

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noordwijkerhout

Ruigenhoek

2211 Noordwijkerhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wie ben ik als ik alles achterlaat? Wat is dit leven dat me gegeven is?

Vragen waar we allemaal mee rondlopen. Vragen die je naar het hart van het leven kunnen brengen, en je iets kunnen laten zien over de schoonheid, liefde en wonder van de schepping- en daarmee je leven voorgoed veranderen. Een Vision Quest bij Klara is dan ook een Rite of Initiation.

Eigenlijk zou iedereen en Vision Quest moeten doen, en zo was het ook in oude tijden. Heb je eenmaal een quest gedaan, dan is het zo fijn en belangrijk om in verbinding met deze ervaring te blijven. Wij nodigen je graag uit om deze middag in het veld van de Vision Quest en daarmee van dit grotere leven te stappen.

We zullen de quest van dit jaar en vorige jaren vieren en eren, je eigen quest ervaring weer dichtbij te halen, je informeren over toekomstige mogelijkheden, ruimte geven om te onderzoeken of je toe bent aan een quest en wat het jou zou geven, en vooral, onszelf ontmoeten in onze goddelijke essentie en het leven eren en danken.

Deelname is gratis, wel nodig om je hier op te geven, dan sturen we je de route en adres per mail. Neem gerust een partner, vriendin of vriend mee, het is een mooie kans om in jullie verbinding ruimte te maken voor dit grotere.

ZELF EEN QUEST DOEN?

7 - 20 oktober 2017 is er weer een Vision Quest op Kreta. Je kan je al inschrijven. Lees meer en boek>>

ZELF LEREN VISION QUESTS TE BEGELEIDEN?

Dit is misschien wel het belanghrijkste werk van onze tijd. Bij Klara leer je de heiligheid en reikwijdte van de quest te dragen. Lees meer en boek>>

PRACTISCH

Aankomst tussen 14.30 en 14.45 uur, programma van 15.00- 18.00 uur. Fijn als je er echt om 14.45 uur bent. Toegang gratis, wel online inschrijven, dan mailen we je de exacte locatie.

We nodigen je graag uit om na afloop nog even te blijven en te delen nin onze potluck bij het haardvuur. Als je daar ook zin in hebt neem dan zelf iets mee voor de potluck- graag biologisch en vegetarisch.

Heb je vragen, stuur me dan even een berichtje via het contactformulier

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noordwijkerhout

Ruigenhoek

2211 Noordwijkerhout

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen