Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Greenville

CENTRUM-ZUID 1111

GPS: PASTORIJSTRAAT

HOUTHALEN-HELCHTEREN, Vlaanderen 3530

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jobs en Events voor Engineers⎪Cartesio

Om je carrière nu of in de toekomst een boost te geven is een goed netwerk onmisbaar. Met dit event willen wij zoveel mogelijk technische bachelors en ingenieurs bij elkaar brengen en zo bouwen aan een netwerk van ambitieuze engineers.

VR voor Engineers

Virtual reality, Augmented Reality, Mixed Reality, we zijn de hype zeker nog niet voorbij!

We kennen allemaal de VR - brillen, games, ed. Maar wat kan VR betekenen voor engineering? De technologie wordt bijvoorbeeld al ingezet voor technische trainingen. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van machines en materialen.

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van VR voor de industrie.

Agenda

18u30 Ontvangst

19u00 Inhoudelijk gedeelte
We nodigden Serious-VR uit om een toelichting te geven over het inzetten van virtual reality en gamification technologie voor technische trainingen.

20u00 Demo's en netwerkdrink
Na de toelichting van Serious VR over de toepassingen voor de industrie, ontdek je zelf de verschillende technologieën. We voorzien verschillende demo's. Kom zelf het verschil ervaren tussen bijvoorbeeld een VR bril en Augmented Reality.

Aansluitend voorzien we weer een netwerkdrink, waar je ons en de andere engineers uit het netwerk beter kan leren kennen. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Belangrijk: Onze events zijn een ontmoetingsplaats voor ingenieurs en technische profielen. Ze staan niet open voor recruiters en commerciële medewerkers van ingenieursbureau's en werving en selectiekantoren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Greenville

CENTRUM-ZUID 1111

GPS: PASTORIJSTRAAT

HOUTHALEN-HELCHTEREN, Vlaanderen 3530

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen