Gratis

Vrijwilligersdag Zuid-Holland

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort Wierickerschans

Zuidzijde 132

2411 RX Bodegraven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zelf doen: Dat is wat vrijwilligers beweegt!

Een inspiratiedag speciaal voor de vrijwilligers van Zuid-Holland

Zaterdag 17 juni is Fort Wierickerschans het decor voor de Vrijwilligersdag Zuid-Holland. Een dag vol inspiratie, kennis en netwerken op het gebied van ergfoed en groenvrijwilligerswerk.

Hoe ziet de dag eruit?

Op de vrijwilligersdag ontmoet u colllega-vrijwilligers die net als u, actief zijn voor het landschap, het cultureel erfgoed of de natuur in de provincie Zuid-Holland. De koffie, lunch en borrel zijn een leuke gelegenheid om kennis te maken met uw vrijwillige collega's of mee te gaan met een rondleiding over het fort.

Iedere deelnemer stelt bij aanmelding zijn eigen, persoonlijke programma samen. Bij de twee workshoprondes kan een keuze worden gemaakt uit ruim 10 boeiende onderwerpen. De workshops lopen uiteen van een filmpresentatie over de oude Romeinse grenslinie Limes, de kenmerken van een tuin van Zocher tot een workshop natuurfotografie of een workshop over sprieten en gras.

Meld snel aan: het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Wanneer u wacht met inschrijven kan het zijn dat uw favoriete workshop al vol zit.

Aanmelden

De organiserende groepen heten u van harte welkom als deelnemer aan de Vrijwilligersdag. Deelname is gratis en inclusief activititeiten, ontvangst met koffie en thee, een smakelijke lunch en een afsluitende borrel. Aanmelden kan tot 12 juni. Na aanmelding rekent de organisatie op uw komst. De dag biedt ruimte voor deelname van 200 vrijwilligers uit de provincie Zuid-Holland.

Organisatie

De Provinciale Vrijwilligersdag Zuid-Holland wordt mogelijk gemaakt door De Groene Motor, Erfgoedhuis Zuid-Holland, Zuid-Hollands Landschap, IVN, FLORON, De Vlinderstichting en LandschappenNL.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Het fort is met de auto goed bereikbaar. Naast het fort is (voldoende) parkeergelegenheid beschikbaar. Zie de routebeschrijving. In het weekend is de busverbinding slecht.

Het treinstation Bodegraven is op een kleine 3 kilometer afstand. Mocht u gebruik willen maken van onze shuttle service, geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Adres Fort Wierickerschans: Zuidzijde 132, 2411 RX Bodegraven

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Stuur een e-mail naar info@degroenemotorzh.nl of bel 015-2154386

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee hoor! U kunt zich melden bij de ontvangstbalie in de Markthallen waar een enveloppe met uw persoonlijke programma klaar ligt.

Kan ik mijn registratiegegevens bijwerken?

Tot 12 juni is het mogelijk uw gegevens vrij aan te passen of uw aanmelding te annuleren. Vanaf 12 juni rekent de organisatie op uw komst.

Moet ik rekening houden met het weer?

Een groot deel van de activiteiten vindt buiten plaats. Zorg bij regen voor waterdichte kleding en schoeisel. Bij zonnig weer is het handig zonnebrandcreme en een pet met klep mee te nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort Wierickerschans

Zuidzijde 132

2411 RX Bodegraven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen