Gratis

Vroegmiddeleeuws kampement Deurnese Peel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Deurnese Peel

Hogebrug 3

5757RS Liessel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het eerste evenement van het Platform Levende Geschiedenis Vroege Middeleeuwen in samenwerking met de Vereniging voor Militaire Living History.

Een mooi weekend op het privéterrein van de lokale jagersvereniging. Omringd door schitterende natuur en compleet afgesloten van de buitenwereld waan je je even terug in de vroege middeleeuwen. Voor wie dit wenst kan er naar hartenlust getraind worden. Maar ook het beoefenen van je ambacht of koken. Er is zelfs de mogelijkheid om een frisse duik te nemen in de vijver op het terrein.

Voor mensen die bekend zijn met de IJzertijdboerderij in Dongen zal het terrein bekend aanvoelen, maar dan zonder de bebouwing ne publiek. Het terrein wordt ons gratis aangeboden. De enige kosten die er aan verbonden zijn, zijn hout en stro om op te slapen. Gaarne aan geven wat je nodig hebt, zodat wij kunnen zorgen dat dit ruimschoots aanwezig is. De betaling vindt plaatst bij aanvang van het evenement.

Deelnemers

De ruimte op het terrein is beperkt. Het maximale aantal deelnemers is 50 personen.

Belangrijk!

Om deel te nemen aan dit evenement dient je historische uitbeelding, en een eventueel eigen kampement, aan ons reglement en richtlijnen te voldoen. Lees voordat je je aanmeldt het document Reglement en Richtlijnen PLGVM aandachtig door. Aan het einde van de registratie vragen we je om akkoord te gaan met ons reglement en richtlijnen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Deurnese Peel

Hogebrug 3

5757RS Liessel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen