Gratis

Webinar #2: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
#CREATETHECHANGE

Over dit evenement

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!  

Op vrijdag 21 mei om 10:00 uur vindt het tweede gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: “Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand?”

Want vaak is er weerstand om tot het gewenste gedrag te komen en is het rijden met de handrem erop. Maar hoe kan jij als young professional het belangrijke verschil maken in jouw directe omgeving? Wat heb jij nodig om de verandering die dat vraagt binnen een organisatie te realiseren? Hoe kan jij ervoor zorgen dat duurzaamheid niet langer optioneel is, zoals thema’s als veiligheid en gezondheid dat al lang meer niet meer zijn?

Dagvoorzitter Jip van Grinsven (Consultant Duurzaamheid bij Alba Concepts), Marlies Kok (Communicatie en Gedragsdeskundige bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Allard Lambers (Expert Duurzaamheid en Comfort bij Rijksvastgoedbedrijf) geven antwoorden op deze vragen. Daarnaast laten we je ook het BLOEI-instrument, dat het Rijksvastgoedbedrijf heeft ontwikkeld, zien tijdens het webinar. Dit instrument is onderdeel van de transitie naar een circulaire economie. Zo helpt BLOEI je bijvoorbeeld afwegen welke circulaire strategie het beste bij jouw opgave past. Met gedragsinzichten over weerstand en ervaringen vanuit het Rijksvastgoedbedrijf geven we je nieuwe inzichten en antwoord op DE vraag: hoe voorkom je weerstand?

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change, ben jij erbij?

Wat

Het tweede gratis webinar van Young Professional event: “Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe voorkom je weerstand?”

Wanneer

Vrijdag 21 mei 2021 om 10:00 uur .

Voor wie

Young professionals vanuit de GEHELE vastgoedketen die zich bezighouden met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. Iedereen van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Aanmelden

Meld je gratis aan via de registreer button.

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Mylenne Hamaker via m.hamaker@tvvl.nl of +31 6 34 35 22 24.

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met IVBN, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, De Bouwcampus, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Niemand Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen