Gratis

Meerdere data

Webinar: Buy & Build voor ambitieus & innovatief MKB

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Waardegroei door acquisitiestrategie en actief aankoopbeleid

Over dit evenement

Dutch Dream Group en PJ Strategy bundelen hun kennis en ervaring tijdens een interactieve ronde tafel, op donderdag 5 november 2020, donderdag 10 december 2020 en vrijdag 15 januari 2021 van 09.00 uur tot 10.30 uur.

Als gewaardeerde relatie bent u van harte uitgenodigd om hier actief aan deel te nemen!

Waarom is deze sessie mogelijk interessant voor u?

We gaan het hebben over groei- en innovatiestrategie, zowel organisch dan wel via overnames. Hoe vormt u in geval van overname(s) voor een heldere acquisitiestrategie? En hoe zorgt u ervoor dat het management op de beoogde ontwikkelingen is berekend? Allemaal vragen die bij het gros van het ambitieuze MKB+ spelen, maar welke niet altijd de tijd, inhoudelijke aandacht en gestructureerde aanpak krijgen die zij vereisen.

Wij spreken deze onderwerpen graag in een persoonlijke en interactieve sessie door. Op basis van relevante vraagstukken of uitdagingen binnen uw bedrijf. We vragen u hiervoor als onderdeel van de aanmelding enkele vragen op hoofdlijnen te beantwoorden. Op basis hiervan zullen wij voor een zo compleet en dynamisch mogelijke samenstelling zorgen. En bij teveel aanmeldingen plannen wij gewoon op korte termijn een extra sessie.

Als het bovenstaande uw zinnen prikkelt en aansluit bij actuele vraagstukken in uw bedrijf, schrijf u dan kosteloos in.

We ontmoeten u graag digitaal!

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen