Gratis

Meerdere data

Webinar: Buy & Build voor het MKB

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Dutch Dream Group deelt kennis/ervaring tijdens een interactieve webinar over waardegroei door acquisitiestrategie en actief aankoopbeleid.

Over dit evenement

Begin uw werkdag goed met een kop koffie en een interactieve webinar. We gaan het hebben over groei- en innovatiestrategie, zowel organisch dan wel via overnames. Hoe vormt u in geval van overname(s) voor een heldere acquisitiestrategie? En hoe zorgt u ervoor dat het management op de beoogde ontwikkelingen is berekend? Allemaal vragen die bij het gros van het ambitieuze MKB+ spelen, maar welke niet altijd de tijd, inhoudelijke aandacht en gestructureerde aanpak krijgen die zij vereisen.

Wij spreken deze onderwerpen graag in een persoonlijke en interactieve sessie door. Op basis van relevante vraagstukken of uitdagingen binnen uw bedrijf. We vragen u hiervoor als onderdeel van de aanmelding enkele vragen op hoofdlijnen te beantwoorden. Op basis hiervan zullen wij voor een zo compleet en dynamisch mogelijke samenstelling zorgen. En bij teveel aanmeldingen plannen wij gewoon op korte termijn een extra sessie.

Als het bovenstaande uw zinnen prikkelt en aansluit bij actuele vraagstukken in uw bedrijf, schrijf u dan kosteloos in.

We ontmoeten u graag digitaal!

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Organisator Dutch Dream Group

Organisator van Webinar: Buy & Build voor het MKB

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen