Webinar: Digitools für DaF

Venster Acties

Webinar: Digitools für DaF

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Beschrijving

INHOUD WEBINAR:

Dat online lesgeven een andere aanpak vraagt, hebben we allemaal de afgelopen weken kunnen ondervinden. Maar hoe maak je activerende aantrekkelijke lessen en hoe houd je je leerlingen gemotiveerd zonder dat jij straks een digitale burn-out hebt?

In deze webinar komen een aantal online lesideeën aan bod, die makkelijk in te zetten zijn op elk niveau en geef ik handige tips voor de online-lespraktijk.

Volg “Digitools für DaF” op 20 april om 15:00 uur en krijg weer nieuwe inspiratie, want immers… Deutsch soll auch von zuhause Spass machen”!

SPREKER: Eveline Kester, docent Duits en studiecoach aan de Hogeschool Windesheim, taaltrainer zakelijk Duits en co- auteur van de methode Fantastisch.

Voor meer info kunt u ons bereiken via: info@talenland.nl

Groeten,

Team Talenland

BELANGRIJK: Voor deze Webinar is het noodzakelijk om alle velden van het inschrijfformulier in te vullen met uw naam, e-mail adres en de rest van de gevraagde gegevens. Zodra u het formulier heeft ingevuld en de deelname heeft bevestigd, zult u een dag voordat de Webinar plaats zal vinden een mail met instructies ontvangen om deel te kunnen nemen aan deze Webinar. We accepteren alleen registraties via Eventbrite.