Gratis

Webinar Omdenken voor samenwerkingspartners

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Samenwerken in de zorg; wiens verantwoordelijkheid is dat?

Over dit evenement

Webinar

Dit is de tweede lunch webinar uit de serie van drie.

De opkomst van zorgnetwerken is een feit. Regionale initiatieven met én voor de patiënt en burger ontwikkelen zich razendsnel. Begrijpelijk, want de zorgvraag verandert continue. Samenwerken in de ideale situatie betekent 1+1=3. Maar dit is helaas niet altijd het geval. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de gezamenlijke verantwoordelijkheid van betrokken organisaties? Wanneer een probleem van iedereen is, is het daarmee ook vaak van niemand. Dus hoe geef je deze gezamenlijke verantwoordelijkheid vorm?

Daar willen we tijdens de webinar verder op inzoomen door je mee te nemen aan de hand van enkele voorbeelden waar Luckt bij betrokken is, met als centrale casus de totstandkoming van Coöperatie Slimmer Leven.

De webinar vindt plaats tijdens de lunch, dus pak je boterham erbij en tune in!

Maak kans op de 'Omdenk Voucher'

Herken jij je in dit vraagstuk en lijkt het je interessant dat wij eens meekijken? Maak dan kans op de 'omdenk voucher' door je vraagstuk in te vullen bij de registratie van deze webinar. Een voucher is in te wisselen voor twee uur meedenk tijd. Voor deze webinar verloten we twee vouchers.

Luckt

Door technologische ontwikkelingen en globalisering wordt de wereld steeds complexer. Om in deze complexe wereld vernieuwing te bewerkstelligen is samenwerking nodig. Innovatie en implementatie kun je namelijk niet alleen. Luckt helpt organisaties om dit mogelijk te maken, voornamelijk in zorg en welzijn en in maatschappelijke transities.

Meer weten over ons? Bezoek dan de website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen