Gratis

Webinar Training Indivisual - 20 september 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Om Indivisual lenzen te kunnen aanmeten, is het noodzakelijk dat u deze training heeft gevolgd.

Over dit evenement

Binnen deze training staat de Indivisual maandlens centraal. Het lensontwerp met de unieke edge, stabilisatie en aberratiecontrole komt uitvoerig aan bod. U leert waar u rekening mee moet houden bij het aanpassen van de lens en hoe u eventuele wijzigingen het beste kunt doorvoeren.

We organiseren deze training voor iedereen die graag aan de slag wil met Indivisual maandlenzen. Wel zijn er een aantal randvoorwaarden voor deelname:

• U bent gediplomeerd contactlensspecialist of optometrist/orthoptist

• U heeft in uw dagelijkse werk beschikking over een geschikte topograaf

De training wordt gegeven in de vorm van een online webinar. Er is plaats voor maximaal 35 personen. Vol = vol.

We willen u daarom ook nadrukkelijk vragen om uzelf tijdig bij ons af te melden (educatie@menicon.nl) als u na aanmelding toch niet kunt deelnemen. Dit zodat eventuele deelnemers op een wachtlijst alsnog kunnen deelnemen.

Wanneer begint het?

Het Indivisual webinar begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur.

Link voor deelname

U ontvangt een link om het webinar te volgen in uw orderbevestiging, ook krijgt u nog 2 e-mails ter herinnering naarmate de datum van het webinar dichterbij komt. Ook in die e-mails kunt u de link voor deelname vinden. Wij maken gebruik van join.me om het webinar uit te zenden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Menicon

Organisator van Webinar Training Indivisual - 20 september 2021

Bij Menicon zijn we dag in dag uit bezig met lenzen. We ontwikkelen nieuwe lensdesigns. Deze lenzen produceren we in ons eigen laboratorium. We helpen klanten met vragen en zorgen dat er marketingmaterialen beschikbaar zijn om de consument kennis te laten maken met onze zichtoplossingen. De kennis die we tijdens ons werk opdoen delen we graag met u. Onze trainingen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met onze producten en om verdieping te bieden zodat u alle producten op de beste manier kunt aanbieden aan uw klant.  

 

De trainingen en workshops zijn alleen bedoeld voor klanten van Menicon.

Inschrijving voor deelname is verplicht.

 

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn er voorlopig alleen Nachtlenzen Workshops gepland bij ons in Emmen in zeer kleine groepen (max. 8 personen). 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen