Wekelijkse rondleiding Herenboerderij Rheehoeve, Assen

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Toekomstige Herenboerderij Rheehoeve Assen

Doctor Joh. Picardtweg

9486 Rhee

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wordt rondgeleid over ons toekomstige terrein en kom alles te weten over Herenboerderij Rheehoeve, Assen

Over dit evenement

We lopen met u over het prachtige terrein in Rhee waar wij vanaf november dit jaar Herenboerderij Rheehoeve Assen gaan opstarten en vertellen u alles over het concept, onze plannen en het lidmaatschap. De afgelopen weken hebben we geen informatiebijeenkomsten kunnen houden, maar we hebben zeker niet stilgezeten. De voorbereidingen voor de boerderij zijn in volle gang.

Wilt u weten hoe en waar u vanaf 2021 wekelijks uw eigen lokaal en duurzaam geproduceerde voedsel kunt ontvangen? Wilt u weten of het herenboeren concept bij u past of twijfelt u nog? Loop dan met ons mee. We geven elk weekend twee rondleidingen. Die rondleidingen starten om 13.30 en 14.30 uur en duren ongeveer 45 minuten. Per rondleiding is er plaats voor maximaal 5 deelnemers. Van tevoren aanmelden is vereist. De rondleidingen starten vanaf de carpoolplaats Assen Noord. Hier kunt u ook uw auto of fiets parkeren. De wandeling is niet echt geschikt voor heel jonge kinderen of mensen die slecht ter been zijn.

Kunt u niet op één van de data? In overleg geven kunnen we ook op een andere dag een rondleiding geven. Stuurt u in dat geval een mailtje naar assen@herenboeren.

Uiteraard houden we bij het organiseren van de rondleidingen rekening met de geldende RIVM corona richtlijnen. Houdt 1,5 m afstand, was van tevoren uw handen en kom niet naar de rondleiding als u klachten heeft.

Tot ziens in Rhee!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen