Uitverkocht

Werksessie en feestelijke ondertekening convenant Méér Muziek in de Klas Lo...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schouwburg De Lawei

Laweiplein 1

9203 KL Drachten

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de werksessie en het feestelijke programma rondom de ondertekening van het convenant Méér Muziek in de Klas Lokaal Friesland.

Programma

09.30 - 10.00 uur Inloop en ontvangst

10.00 - 10.45 uur Werksessie

Werksessie met diverse bij muziekonderwijs betrokken partijen. De vraag die centraal staat: 'Hoe kan je je als stad, regio of provincie aansluiten bij het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal, in navolging van provincie Friesland?'.

11.00 - 12.15 uur Feestelijke programma

De betrokken partijen garanderen dat in 2022 alle 52.000 basischoolkinderen in de provincie Friesland structureel muziekonderwijs krijgen. De ondertekening wordt o.a. gevierd met een lied, gezongen door meer dan zevenhonderd Friese kinderen, en er zijn optredens van Nynke Laverman, Circus Adje Orkest en Noordpool Troupe.

Circa 12.15 uur Einde programma

Maak je aanmelding compleet door rechts bovenaan deze pagina op ja te klikken en vul je gegevens in. Vanwege de komst van Hare Majesteit Koningin Máxima vragen wij een aantal extra gegevens op in verband met de beveiliging.

Enkele seconden na het invullen van het registratieformulier ontvangt u een e-ticket in uw e-mail. Deze dient als toegangsbewijs en kunt u geprint of digitaal meenemen op donderdag 20 september a.s.

Datum en tijd

Locatie

Schouwburg De Lawei

Laweiplein 1

9203 KL Drachten

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen