Workshop Desembrood bakken
Evenementdetails
Beschrijving
Workshop Desembrood bakken
We leren je lekker en authentiek desembrood bakken. Terwijl het deeg rijst, maken we een uitstapje naar windkorenmolen de Distilleerketel, waar het ons meel wordt gemalen. Na afloop weet je alles over het bakken, maar ook over de ingrediënten en de materialen die je nodig hebt. Ook heb je kennis gemaakt met Bep. Dat is het moederdeeg, oftewel de startdesem. Na de workshop krijg je Bep in een bakje mee naar huis. Als je haar goed verzorgt, kun je er jarenlang plezier van hebben.
De workshop is inclusief koffie, thee, boerenlunch met streekproducten en een bezichtiging van de molen.
Met je aanmelding geef je aan onderstaande algemene voorwaarden te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan:
Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 2 weken van tevoren. Bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats, bij afmelding vanaf 1 week van tevoren vervalt het recht op restitutie. Je kunt wel een plaatsvervanger sturen (wel graag van tevoren doorgeven).
Workshops gaan door bij deelname door 8 personen.
Keukenboeren behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.
Deelname aan de workshops c.q. het gebruik van keukengerei, fornuis en oven is op eigen risico.