€ 26,02

Workshop eenmalige katheters

Venster Acties en details

€ 26,02

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Molenwijkseweg 5/C

5/C Molenwijkseweg

5282 KA Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In de workshop eenmalige katheters komt zowel praktijk als theorie aan bod.

Over dit evenement

Informatie workshop

Een eenmalige katheter wordt gebruikt om uw blaas eenmalig leeg te maken of voor het toedienen van een blaasspoeling. De urine die via de katheter uit de blaas komt, wordt opgevangen in een opvangzak, bakje, maatbeker of urinaal. Als u zelf katheteriseert, kan de urine ook rechtstreeks in het toilet lopen.

Herhaaldelijk katheteriseren met tussenpozen (intermitterend katheteriseren) is nodig als de blaas zich niet spontaan (volledig) kan legen. De katheter wordt dan weer verwijderd als uw blaas leeg is.

Inhoud

In deze workshop wordt aandacht geschonken aan de volgende onderwerpen. Deze workshop is vooral praktijk gericht en gaan we oefenen met het éénmalig katheteriseren.

• Waarom kiezen voor éénmalig katheteriseren.

• Welke gevolgen heeft dit op de cliënt.

• Anatomie van de blaas en wat gebeurt er in de blaas.

• Welke verschillende manieren zijn er van verblijfs- of éénmalig katheteriseren.

Overig

De workshop zal beginnen om 13.30 uur en eindigen rond 17.00 uur. Verder vragen wij voor deze workshop een onkostenvergoeding van €21,50 exclusief btw per persoon. Helaas kunnen we je geen lunch aanbieden voorafgaand van de workshop vanwege de verscherpte maatregelen. Je ontvangt tijdig een e-mail van ons met hierin de coronamaatregelen.

Deze workshop in onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen. Dit houdt in dat wij enkele dagen voorafgaand aan de workshop dit nog kunnen annuleren. Je krijgt natuurlijk gewoon je inschrijfgeld terug.

Let op: Deze workshop is bedoeld voor zorgverleners vanaf verzorgende 3. Mocht je geen zorgverlener zijn van Standby thuiszorg, dan dien je jezelf eerst bij ons in te schrijven!

Datum en tijd

Locatie

Molenwijkseweg 5/C

5/C Molenwijkseweg

5282 KA Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen