Gratis

Workshop 'Faillissementen'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prins Bernhardlaan 64

4615 BD Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Is het faillissement van je onderneming het eind van de wereld?

Ondernemen is niet zonder risico’s. Na een vliegende start kan een harde landing volgen. Helaas belanden ieder jaar duizenden ondernemers in een faillissement of een ander insolventieregime. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, dus in deze workshop gaan we in op hoe je een faillissement kunt zien aankomen. Wat zijn de signalen en voortekenen?

Daarnaast hebben ondernemers ook te maken met klanten of leveranciers die failliet gaan, met alle vervelende gevolgen van dien. Wat gebeurt er in een faillissement en wat betekent dat voor een ondernemer? Ben je voor het leven getekend of tel je (net als in de Verenigde Staten) eigenlijk pas mee als ondernemer als je een keer failliet bent geweest?

Jan van Gool van MARK Advocaten uit Breda is al 15 jaar curator in vele faillissementen geweest, waaronder dat van het roemruchte SpaarSelect. In een interactieve sessie probeert hij, samen met Nick van Gils, een ondernemer die aan den lijve heeft ondervonden hoe het is om failliet te gaan, antwoord te geven op de bovenstaande vragen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Prins Bernhardlaan 64

4615 BD Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen