€ 26,02

Workshop feedback en communicatie op de werkvloer

Venster Acties en details

€ 26,02

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel De Druiventros

11 Bosscheweg

5056 PP Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Feedback geven en ontvangen. Niet iedereen vindt het makkelijk om collega’s, cliënten en hun familieleden feedback te geven of te ontvangen.

Over dit evenement

Informatie workshop

Omdat jij als zorgverlener werkzaam bent bij Standby thuiszorg willen wij je graag iets extra’s aanbieden. Daarom organiseert Standby Zorg in samenwerking met Ambinex een workshop feedback en communicatie op de werkvloer. Op deze dag krijg je nuttige tips om jouw werk als zorgverlener nog beter te kunnen vervullen voor jezelf en de cliënt.

Feedback geven en ontvangen. Niet iedereen vindt het makkelijk om collega’s, cliënten en hun familieleden feedback te geven of te ontvangen. Sommige medewerkers durven dit niet omdat ze bang zijn voor de reactie van de ander. En anderen zijn juist weer te direct of voelen zich aangevallen als ze feedback krijgen.

Feedback heeft pas effect als deze zorgvuldig gegeven wordt en als je er goed mee om kunt gaan. Hoe doe je dat op een oplossingsgerichte manier? Hoe zorg je dat zowel jij als de ander tevreden zijn en jullie samen tot een oplossing kunnen komen? Kortom bij een open-feedback cultuur wordt samenwerken met collega’s en anderen een stuk plezieriger voor iedereen.

Let op: deze workshop is alleen bedoeld voor zorgverleners van Standby thuiszorg. Mocht je geen zorgverlener zijn van Standby thuiszorg, dan dien je jezelf eerst bij ons in te schrijven!

Overig

De workshop zal beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 12.30 uur. Verder vragen wij voor deze workshop een onkostenvergoeding van €21,50 exclusief btw per persoon. Helaas kunnen we je geen lunch aanbieden vanwege de maatregelen. Je ontvangt tijdig een e-mail van ons met hierin de coronamaatregelen.

Deze workshop in onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen. Dit houdt in dat wij enkele dagen voorafgaand aan de workshop dit nog kunnen annuleren. Je krijgt natuurlijk gewoon je inschrijfgeld terug.

Datum en tijd

Locatie

Hotel De Druiventros

11 Bosscheweg

5056 PP Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Standby zorg

Organisator van Workshop feedback en communicatie op de werkvloer

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen