€ 20

Workshop infuuspompen verzorgende IG en verpleegkundige

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Standby thuiszorg

Kastanjelaan 6

5283 WE Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Op deze dag krijg je nuttige tips om jouw werk als zorgverlener nog beter te kunnen vervullen voor jezelf en de cliënt.

Over dit evenement

Informatie workshop

Omdat jij als zorgverlener werkzaam bent bij Standby thuiszorg willen wij je graag iets extra’s aanbieden. Daarom organiseert Standby Zorg in samenwerking met Ambinex een workshop over infuuspompen op ons hoofdkantoor in Boxtel. Op deze dag krijg je nuttige tips om jouw werk als zorgverlener nog beter te kunnen vervullen voor jezelf en de cliënt.

Programma

Bij infuustherapie worden noodzakelijke vloeistoffen via een naald of lange lijn in een bloedvat, een lichaamsholte of onder de huid toegediend. Dit gaat meestal via een pomp. In deze workshop gaan deelnemers aan de slag met de cadd legancy pomp. De meest gebruikte pomp in de palliatieve fase waar Morfine of Dormicum afgegeven wordt. Een praktische workshop waar veel geoefend kan worden hoe de pomp in te stellen en gebruiksklaar te maken.

De workshop zal beginnen om 14.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Voor deze workshop vragen wij een onkostenvergoeding van €20,00 inclusief btw per persoon.

Let op: deze workshop is alleen bedoeld voor zorgverleners van Standby thuiszorg mits je het niveau verzorgende IG of verpleegkundige bezit. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je helaas niet deelnemen aan deze workshop.

Datum en tijd

Locatie

Standby thuiszorg

Kastanjelaan 6

5283 WE Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen