Gratis

Workshop kennismaking Storytelling

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Workshop kennismaking Storytelling

Over dit evenement


		Afbeelding van Workshop kennismaking Storytelling

Verhalen vertellen. We doen het al zolang de mens leeft. Rond een kampvuur met vrienden, aan tafel met familie of bij de koffieautomaat op kantoor. Een verhaal is een krachtig instrument, ook richting beleidsdoelgroepen. Want verhalen zijn leerzaam, verbinden en maken enthousiast. Maar wat zijn dan de ‘werkzame delen’, die je als bijv. gemeente kunt gebruiken om je verhaal over de warmtetransitie of aardgasvrij worden kunt gebruiken?

Een goed verhaal heeft een enorm effect. Iedereen kan verhalen vertellen, maar een toepasselijk verhaal op een aansprekende manier vertellen luistert nauw. In deze workshop maak je kennis met Storytelling. Of eigenlijk: Story Writing, maar dat alvast als kleine spoiler. In de workshop analyseer je wat het verhaal is van jezelf, van je organisatie, je klant, en hoe je dat verhaal boeiend kunt vertellen.

SPREKERS

Frederik Melchior - BR-ND People

De workshop is vooral bedoeld voor projectleiders (bijv. wijkaanpak) en medewerkers communicatie’. Ken je collega's voor wie deze sessie ook interessant is? Stuur deze uitnodiging gerust door. Graag zien we je dan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen