Gratis

Workshop: Leren segmenteren

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Workshop: Leren segmenteren – hoe stem je een wijkaanpak af op bewonerssegmenten?

Over dit evenement


		Afbeelding van Workshop: Leren segmenteren

Niet iedereen is gelijk en het is daarom zaak dat je bij het opstellen van een bewonersaanpak weet welke zinvolle segmenten er zijn. Tijdens deze middag geeft consumentenpsycholoog Niels Götz van het Servicepunt inzicht in de wereld van doelgroepsegmentatie en komen verschillende invalshoeken om bewoners te segmenteren aan de orde. Van normen en waarden, levensfase, sexe en mate van betrokkenheid tot aan type woning en gedrag. Met elk van deze vormen gaan we concreet aan de slag. Tenslotte leggen we de verschillende uitkomsten naast elkaar en bespreken we de voors en tegens van de verschillende invalshoeken.

Na deze workshop weet je wat segmenteren inhoudt en welke invalshoeken in welke situatie zinvol zijn. In het bijzonder zal er aandacht worden gegeven aan het segment ‘kwetsbare bewoners’ c.q. bewoners van aandachtswijken. De workhop is geschikt voor zowel beleidsadviseurs als projectleiders.

Let op: er zijn voor deze workshop 20 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan en verzeker jezelf van een plek. Bij meer dan 20 aanmeldingen gaan we deze workshop mogelijk nogmaals organiseren. Kun je niet op 9 maart, maar heb je wel interesse om de workshop bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar jacco.oskam@servicepuntde.nl.

Ken je collega's die ook meer willen weten over doelgroepsegmentatie? Stuur deze uitnodiging gerust door. Graag zien we je dan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen