€ 26,02

Workshop mondzorg

Venster Acties en details

€ 26,02

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel De Druiventros

11 Bosscheweg

5056 PP Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Workshop mondzorg voor ouderen

Over dit evenement

Informatie workshop

Omdat jij als zorgverlener werkzaam bent bij Standby thuiszorg willen wij je graag iets extra’s aanbieden. Daarom organiseert Standby Zorg in samenwerking met Ambinex een workshop mondzorg. Op deze dag krijg je nuttige tips om jouw werk als zorgverlener nog beter te kunnen vervullen voor jezelf en de cliënt.

Tandbederf, ontstekingen van het tandvlees en kaakbot en aandoeningen van de slijmvliezen zijn veel voorkomende problemen van de ouder wordende patiënt. Een goede mondgezondheid hangt nauw samen met de algemene gezondheid en welbevinden. Zo kan een slechte mondgezondheid leiden tot ondergewicht, omdat men moeite heeft met eten. Maar er is ook een relatie tussen mondgezondheid en ziektes als diabetes, CVA, dementie, longontsteking, de ziekte van Parkinson en hart- en vaatziekten.

Daarnaast gebruiken oudere mensen vaak meerdere medicijnen. Medicatiegebruik is een extra risicofactor voor de mondgezondheid, omdat veel medicatie invloed heeft op de speekselproductie, waardoor de natuurlijke bescherming van het speeksel afneemt en de kans op een droge mond toeneemt.

Let op: deze workshop is alleen bedoeld voor zorgverleners van Standby thuiszorg. Mocht je geen zorgverlener zijn van Standby thuiszorg, dan dien je jezelf eerst bij ons in te schrijven!

Overig

De workshop zal beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 12.30 uur. Verder vragen wij voor deze workshop een onkostenvergoeding van €21,50 exclusief btw per persoon. Helaas kunnen we je geen lunch aanbieden vanwege de maatregelen. Je ontvangt tijdig een e-mail van ons met hierin de coronamaatregelen.

Deze workshop in onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen. Dit houdt in dat wij enkele dagen voorafgaand aan de workshop dit nog kunnen annuleren. Je krijgt natuurlijk gewoon je inschrijfgeld terug.

Datum en tijd

Locatie

Hotel De Druiventros

11 Bosscheweg

5056 PP Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Standby zorg

Organisator van Workshop mondzorg

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen