Workshop - Organiseer je Toekomstbestendigheid 26 januari 2023

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

De registratie is gesloten. Neem contact op via +31 (0)20 820 87 47 of met Gijs Verrest (gverrest@kepner-tregoe.com) voor de mogelijkheden.

Workshop - Organiseer je Toekomstbestendigheid 26 januari 2023

Maak kennis met denkmethoden voor meervoudige waarden analyse en creatie. Een workshop voor directieleden / MT teamleden.

Door Kepner-Tregoe Nederland, LCC

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 26 jan. 2023 13:30 - 17:00 CET

Locatie

Thinkwise Ovenbouwershoek 9 7328 JH Apeldoorn Netherlands

Over dit evenement

Maak kennis met denkmethoden voor meervoudige waarden analyse en creatie. Een workshop voor directieleden / MT teamleden.

Datum: Donderdag 26 januari 2023 - 13:30-17:00

Locatie: Thinkwise, Ovenbouwershoek 9, 7328 JH Apeldoorn

Thema: Organiseer je toekomstbestendigheid

Om de onderneming toekomstbestendig te houden staan managementteams voor vele uitdagingen. Belanghebbenden en trends vanuit de omgeving stellen meer en andere eisen aan de waarde bijdrage van organisaties. Bestaande business- en verdienmodellen staan onder druk. Vraag is of managementteamleden voldoende toegerust zijn om de onderneming op tijd voor te bereiden en aan te passen aan deze eisen.

Tijdens deze bijeenkomst bieden we inzicht in een holistisch bedrijfskundig kader. Een kader dat behulpzaam is bij de balans tussen organisatie en omgeving om meervoudige waarden gezamenlijk in beeld te krijgen. Vervolgens een methodische aanpak om deze balans te beïnvloeden.

Programma:

13.30 Inloop

14.00 Ontvangst en welkom

In de workshop komen de volgende zaken aan de orde:

  • Denkmethodiek van Kepner-Tregoe
  • Integrated thinking: Waarnemen, Beoordelen en meervoudige waarderapportage. Hiermee leert uw organisatie in te spelen op de EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de European Sustainable Reporting Standard (ESRS);
  • Besluitvormingsproces op basis van meervoudige waarden
  • Gestructureerd voeren van managementdialogen.
  • Ervaringen van een CEO met deze methode

16.45 Afsluiting

Er wordt gerekend op ca 15 deelnemers. Bij meer aanmeldingen kan er op basis van first-come-first-serve geselecteerd cq. geloot worden.

Meer informatie: www.ok-platform.nl en www.kepner-tregoe.nl

Voor vragen: Rob Westerdijk rob@organisatie-kundig.nl of Gijs Verrest gverrest@kepner-tregoe.com

Over de organisator

Georganiseerd door
Kepner-Tregoe Nederland, LCC

Kepner-Tregoe (KT) biedt al meer dan 60 jaar advies en training aan organisaties over de hele wereld. Wij helpen onze klanten bij het implementeren van hun strategieën door het integreren van probleemoplossings-, besluitvormings- en projectuitvoeringsmethoden door middel van individuele en teamvaardigheden en het verbeteren van het proces voor het oplossen van problemen. Daardoor wordt bijvoorbeeld de operationele efficiëntie, IT stabiliteit, en effective interactie verhoogt en kosten verlaagd. Klanten bouwen concurrentievoordeel op door onze systematische aanpak te gebruiken om snelle, gerichte resultaten te bereiken en duurzame waarde te creëren.