€ 26,02

Workshop steunkousen

Venster Acties en details

€ 26,02

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

StrandPaviljoen De Langspier

5 C Molenwijkseweg

5282 KA Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Het aantrekken van steunkousen is een lastige en zware klus. Daarom organiseren wij hier een workshop over.

Over dit evenement

Informatie workshop

Omdat jij als zorgverlener werkzaam bent bij Standby thuiszorg willen wij je graag iets extra’s aanbieden. Daarom organiseert Standby Zorg in samenwerking met Ambinex een workshop over steunkousen. Op deze dag krijg je nuttige tips om jouw werk als zorgverlener nog beter te kunnen vervullen voor jezelf en de cliënt.

Programma

Het aantrekken van steunkousen is een lastige en zware klus. Het materiaal van de kous is zeer stevig en past strak om het been, waardoor er weinig ruimte is om het goed over de been te krijgen.

Hierdoor is het aantrekken van een steunkous wel mogelijk zonder hulpmiddel, maar het is zeker niet aan te raden. Er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar die het veel gemakkelijker maken om een steunkous aan- of uit te trekken.

In deze workshop gaan we praktisch aan de slag met de verschillende kousen en Doff& Donner zodat je na de workshop weet hoe je de verschillende kousen moet aantrekken met welke easy slide of hulpmiddel.

De workshop zal beginnen om 13.00 uur en eindigen rond 16.30 uur. Verder vragen wij voor deze workshop een onkostenvergoeding van €21,50 exclusief btw per persoon.

Let op: deze workshop is alleen bedoeld voor zorgverleners van Standby thuiszorg. Mocht je geen zorgverlener zijn van Standby thuiszorg, dan dien je jezelf eerst bij ons in te schrijven!

Datum en tijd

Locatie

StrandPaviljoen De Langspier

5 C Molenwijkseweg

5282 KA Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Standby zorg

Organisator van Workshop steunkousen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen