€ 26,02

Workshop wondzorg

Venster Acties en details

€ 26,02

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel De Druiventros

11 Bosscheweg

5056 PP Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In de workshop wondzorg wordt dieper ingegaan op het herkennen van de verschillende wonden en het behandelen van deze wonden.

Over dit evenement

Informatie workshop

In de cursus wondzorg wordt dieper ingegaan op het herkennen van de verschillende wonden, het behandelen van deze wonden en hoe men dit nu goed en duidelijk kan rapporteren. Het TIME model zal uitvoerig besproken worden en dan gaat men met elkaar aan de slag aan de hand van praktijkvoorbeelden. Verder zal er dieper ingegaan worden hoe wonden ontstaan en hoe dit eventueel te voorkomen is. Preventie en het inschatten van risico’s, vroegtijdig signaleren en interventies kiezen en uitvoeren. Deze onderwerpen komen aan de orde in de scholing wondzorg. Daarnaast is er aandacht voor het monitoren en resultaten evalueren, hoe dit te doen en te beargumenteren.

Tot slot is er ruimte voor inbreng van de cursisten om tot een interactieve scholing te komen, waarbij eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt.

Inhoud

In deze workshop wordt aandacht geschonken aan de volgende onderwerpen.

• Herkennen van de verschillende wonden

• Hoe te behandelen.

• Time Model

• Ontstaan en preventie.

• Vroegtijdig signaleren en interventies.

Overig

De workshop zal beginnen om 09.30 uur en eindigen rond 12.30 uur. Verder vragen wij voor deze workshop een onkostenvergoeding van €21,50 exclusief btw per persoon. Helaas kunnen we je geen lunch aanbieden vanwege de verscherpte maatregelen. Je ontvangt tijdig een e-mail van ons met hierin de coronamaatregelen.

Deze workshop in onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen. Dit houdt in dat wij enkele dagen voorafgaand aan de workshop dit nog kunnen annuleren. Je krijgt natuurlijk gewoon je inschrijfgeld terug.

Let op: Deze workshop is bedoeld voor zorgverleners vanaf verzorgende 3. Mocht je geen zorgverlener zijn van Standby thuiszorg, dan dien je jezelf eerst bij ons in te schrijven!

Datum en tijd

Locatie

Hotel De Druiventros

11 Bosscheweg

5056 PP Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Standby zorg

Organisator van Workshop wondzorg

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen