Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Hague

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WorXperience:
De brug tussen mens en bedrijf

Veel bedrijven hebben moeite om nieuwe mensen te vinden, met name in de techniek en de maakindustrie. Aan de andere kant zijn er op de arbeidsmarkt juist veel (v)Mbo-ers, die geen baan kunnen vinden. Daar zijn tal van redenen voor: ze zijn nét klaar met hun opleiding, ze kunnen zichzelf niet goed presenteren bij een bedrijf of zijn al een tijdje uit de roulatie, waardoor een werkgever hem of haar niet ziet zitten. Het komt ook vaak voor dat iemand wel het juiste niveau en een schat aan ervaring heeft, maar geen diploma’s.

Deze kloof bestaat al jaren. Er is werk. Er zijn mensen. Maar waarom vinden bedrijven en waardevolle arbeidskrachten elkaar dan niet?

WorXperience is het antwoord op deze vraag. WorXperience slaat een brug tussen bedrijven en mensen, door hen met elkaar in contact te brengen in een praktische [werk]omgeving.

Kennis + motivatie = een nieuwe baan
Op 13 oktober 2018 nodigt WorXperience 75 werkzoekenden uit om deel te nemen aan praktijksessies. Door 'Gamification' [praktische test, competities, psychologische tests en kennistests] leren werkgevers en werkzoekenden elkaar kennen. Gedurende de dag worden zowel het kennisniveau als de motivatie van de deelnemer duidelijk en kunnen werkgevers de high potentials meteen een aanbod voor een baan doen.

Toekomstperspectieven
In de praktijk zal niet elke werkzoekende op 13 oktober een nieuwe baan vinden. Op dat moment stappen onze andere partners in: opleiders, uitzendbureaus en centra voor persoonlijke - en vak ontwikkeling. Samen bieden zij de kandidaten mogelijkheden om door te groeien en op termijn helemaal klaar te zijn voor een baan.Participatie
Wilt u meer weten of heeft u interesse om deel te nemen aan dit pilot project van WorXperience als werkgever, opleider of uitzendbureau, of als workshopleider, meldt u zich dan via deze site door op de groene button 'registreer' te klikken, dan 'bestellen' [dit is uiteraard kostenloos] en de korte vragenlijst in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om met u te bespreken hoe wij elkaar in dit proces kunnen versterken.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Hague

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen