Xenios - Basics & Fitness zomer 2021 (8x)

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Neem even contact op met Robert of Arnold om wat te regelen :-) Trimhockey@xenios.nl

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportpark Sloten

1045 Sloterweg

1066 CD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Neem even contact op met Robert of Arnold om wat te regelen :-) Trimhockey@xenios.nl
Beschrijving van het evenement
Xenios Basics & Fitness: 8 keer sporten op zondag voor 40 euro; doe mee op 4-7 / 11-7 / 18-7 / 25-7 / 1-8 / 8-8/ 15-8 en 22-8

Over dit evenement

Xenios Hockeybasics and Fitnesstraining (voor beginners en andere liefhebbers).

Wil je lekker buiten sporten en óók eens kennis maken met het hockeyspel dan is dit echt iets voor jou! Gedurende de gehele zomer gaan Xenios toptrainers Mathilde en Oscar op zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur trainingen geven. En dat voor een vriendenprijsje: 8x sporten voor 40,00 euro.

Even lekker op de zondagmorgen naar buiten en op een leuke manier werken aan je conditie. Joggen rond het veld, rekken en strekken en weer fit worden.

Maar … we willen je ook de basics van het hockey bijbrengen: hoe hou je een stick vast, hoe sla je een bal, hoe stop je die en hoe kan je dribbelen, pushen en scoopen. Kortom, voor deze training is geen hockeyervaring vereist. Lekker laagdrempelig. Trek je sportkleren aan en kom naar Xenios.

Je kunt deelnemen onder de volgende Corona/ RIVM voorwaarden:

  • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer trainen.

Xenios Trimhockey

Notabene: kijk hier voor een plattegrond

 

FAQs

40 euro? Het was vorig jaar toch gratis?

Hoewel je niet hoefde te betalen voor de introductiesessies vorig jaar juni was het natuurlijk niet gratis. Trainer / veld/ faciliteiten kosten geld. Terwijl de clubinkomsten onder druk staan als gevolg Corona (sponsoring/ advertentie-inkomsten dalen, geen inkomsten van de bar en ga zo maar door). Desalniettemin wil de club tegen kostprijs geïnteresseerden faciliteren. En .... je helpt de club ook nog een beetje.

Scheenbeschermers en bitje?

Vorig jaar ging het prima zonder maar toch, we willen ieder risico uitsluiten. Dus ja, alsjeblieft bitje en scheenbescherming.

Hoe te betalen? En wat als ik maar 3x keer kom?

We houden het simpel, als je wil meedoen schijf jezelf hier in MET JE TELEFOONNUMMER en sturen wij je een Tikkie van 40,00 euro. Hoeveel keer je komt mag je zelf weten maar het bedrag blijft 40,00 euro :-)

Hoe doe je mee?

Schrijf je hier in, wij sturen een tikkie en komen. That's it!

En daarnaast 8x inschrijven via deze site?

Nee, in tegenstelling tot vorig jaar hoef je niet iedere keer jezelf in te schrijven. Je moet het wel zelf in je agenda zetten: 4-7 / 11-7 / 18-7 / 25-7 / 1-8 / 8-8/ 15-8 en 22-8

10 deelnemers?

We gaan vol vertrouwen aan de slag voor een fitte zomer; maar het moet wel ergens over gaan. Daarom hebben besloten om een minimum van 10 deelnemers te hanteren. Ook leuk voor de trainer :-)

Clubhuis? Sociaal? Drankje drinken?

Het clubhuis zal waarschijnlijk niet geopend zijn; nadere informatie volgt.

Wat is dit nu weer? Waarom weer een ander soort hockey?

Hoewel je al jaren kunt (Trim)hockeyen bij Xenios, tot zelfs op hoog (wedstrijd)niveau, bleek er interesse te zijn naar een laagdrempeliger vorm. Oftewel iets minder fysiek en technisch. Al langer waren er plannen daarmee te starten maar juist door het Corona virus, waardoor indoor- en contactsporten vooralsnog niet toegestaan zijn vanwege het besmettingsrisico, lijkt er een grote behoefte te zijn aan deze vorm van ontspanning én inspanning in de buitenlucht.

Hoe zit dat dan met wachtlijsten enzo?

Xenios heeft sinds vorig jaar de beschikking over 5 splinternieuwe mooie (en dure!) watervelden. Dat is behoorlijk uniek want zelfs de meeste topclubs hebben dat niet. En al helemaal niet in de regio Amsterdam.

Waar moet ik me melden?

Je kunt je melden bij de trainer op het veld (Mathilde en/ of Oscar). 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Stuur svp een mail naar trimhockey@xenios.nl

Moet ik mijn inschrijving geprint meenemen?

Neen

Kan ik mijn kaartje aan iemand anders overdragen?

Neen

Is hockeyervaring noodzakelijk?

Neen, integendeel zelfs. Hoewel mensen met ervaring ook welkom zijn is het onze bedoeling om deze training zo laagdrempelig mogelijk te maken. (Zeer) ervaren hockeyers raden we aan om mee te doen met de reguliere maandagavond trainingen.

Heb ik speciale spullen/ kleding/ attributen nodig?

Ja toch wel. Bitje/ scheenbeschermers. Stick kun je op de club lenen (wel even vooraf melden svp). We richten ons op het nuttige en aangename met een focus op beweging. En vooral geen lichamelijk contact/ hard slaan/ hoog slaan etc. Voor de rest voldoet een een joggingbroek, shirt en een paar sneakers of hockeyschoenen zijn voldoende. Leren zolen/ hoge hakken zijn overigens nadrukkelijk niet toegestaan :-)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sportpark Sloten

1045 Sloterweg

1066 CD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator SBHC Xenios

Organisator van Xenios - Basics & Fitness zomer 2021 (8x)

Dit account wordt gebruikt voor het organiseren/ inschrijven van Xenios Trimhockey trainingen gedurende de Corona periode.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen