Gratis
Zomerborrel en serious game: Een warme gebouwde omgeving

Zomerborrel en serious game: Een warme gebouwde omgeving

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Veerkwartier

62 A. Hofmanweg

2031 BL Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zomerborrel en serious game : Een warme gebouwde omgeving

Over dit evenement

Afbeelding van Zomerborrel en serious game: Een warme gebouwde omgeving

Zomerborrel en serious game: Een warme gebouwde omgeving

Wanneer: donderdag 9 juni | Serious Game: 13.00-16.30 | Zomerborrel: 16.00-19.00

Locatie: Het Veerkwartier, A. Hofmanweg 62, Haarlem

Zomerborrel: Een warme gebouwde omgeving

Op 9 juni organiseert het Servicepunt een zomerborrel voor professionals die werken aan de energietransitie in de gebouwde omgeving in Noord-Holland. We nodigen graag collega's van de provincie Noord-Holland, gemeenten, regio's, omgevingsdiensten, energiecoöperaties, energieloketten, woningcorporaties, waterschappen, warmtebedrijven en netbeheerders (en iedereen die we in deze opsomming vergeten zijn) uit om kennis en ervaringen te delen onder het genot van een hapje en drankje.

We starten de middag (13:00 - 16:30) met het spelen van een serious game over de warmtetransitie. Vervolgens sluiten we de middag af (16:00 - 19:00) met een zomerborrel. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om alleen bij de zomerborrel aan te sluiten. We zien je graag op 9 juni bij het Veerkwartier in Haarlem!

Hieronder vind je meer informatie over de serious game:

Serious Game Warmtetransitie

Speel mee met de nieuwe serious game over de warmtetransitie! Het Servicepunt Duurzame Energie (SPDE) heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een spel rondom de warmtetransitie 'Het dilemma van Thermos' en het is klaar om gespeeld te worden. Tijdens deze middag stap je eindelijk eens in de rol van een woningcorporatie, warmtebedrijf of wijkbewoner en ontdek je spelenderwijs de opgaven en belangen bij het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Het spel kan gespeeld worden met minimaal 7 en maximaal 14 spelers. Na de speelrondes zullen we als groep reflecteren op de parallellen met de werkelijkheid.

In de afgelopen weken zijn verschillende collega's uit de provincie Noord-Holland je voorgegaan met het spelen van de game:

Een van de deelnemers: ‘’De game is een mooie weerspiegeling van de werkelijkheid. Je hebt de andere spelers hard nodig om het gezamenlijke doel te bereiken.’’

Ken je collega's voor wie dit event ook interessant is? Stuur deze uitnodiging gerust door.

Graag zien we je dan.

Datum en tijd

Locatie

Het Veerkwartier

62 A. Hofmanweg

2031 BL Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen