Gratis

Zorg2025 bijeenkomst over preventie en vroegdiagnostiek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zorg2025 bijeenkomst: Preventie en vroegdiagnostiek


Preventie. Snel ingrijpen zodat we gezond blijven en niet –of minder- ziek worden. Iedereen wil het – maar hoe doen we het? Wat ga je dan meten? Past dat wel in ons zorgstelsel? Kun je er een businessmodel op bouwen – en heeft het ook echt nut?

Bij de volgende Zorg2025 bijeenkomst gaan we op deze vragen in. Het belooft een boeiend gesprek te worden waar we nu al twee mooie sprekers voor hebben:

  • Bruno Loos (ACTA) over zijn onderzoek naar hoe de mond een spiegel is voor onze algehele gezondheid. Wat kunnen mond- en speekseldiagnose vertellen over hoe gezond we zijn?

  • Rianne de Vries (Amsterdam UMC) over de SpiroNose: Hoe kun je ruiken wat iemand mogelijk voor longziekte heeft en wat heeft de patiënt hieraan? Hoe kan dit preventief ingezet worden?

  • Govert Ho (Niped) over de Persoonlijke Gezondheidscheck: Wat is de wetenschappelijke onderbouwing van dit product? Gaat het daadwerkelijk zorgkosten schelen? En wie betalen er eigenlijk voor. Werkt het preventief?

Tijdens deze Zorg2025-bijeenkomst kun je als innovatieve ondernemer in de zorg, welzijns- en zorgaanbieder of andere speler in de gezondheidssector kennis, ideeën en initiatieven opdoen en delen. Na de inspirerende lezingen kun je tijdens de borrel napraten en netwerken.

Het programma start rond 15.30 uur en wordt rond 18.30 uur afgesloten. Meld je tijdig aan het aantal toegangskaarten is beperkt.

ZORG2025

De Amsterdam Economic Board organiseert vier keer per jaar Zorg2025 bijeenkomsten, samen met de Rabobank, SIGRA en de Kamer van Koophandel. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen