Gratis

Zorg2025 Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2021

Over dit evenement

Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2021

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Schrijf je dan in voor het bijwonen van de speciale online editie van onze Zorg2025 bijeenkomst op 9 februari 2021 voor het bijwonen van de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021.

Uit alle inschrijvingen zijn de drie meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd:

The Clear Health Program: Clear is een gepersonaliseerd voedingsprogramma op basis van real-time biomarkers met AI-gestuurde voedingsaanbevelingen, met als doel ondersteuning van een gezonde leefstijl. Zowel voor preventie van welvaartsaandoeningen (o.a. diabetes 2 of obesitas) of ziekte managment van aandoeningen waarbij voeding een rol speelt (o.a. Diabetes 2, PCOS).

Emma Zorgt: Emma is een spraakgestuurde digitale zorgassistent (conversational AI). Emma werkt via je smart speaker en je kunt haar met je stem oproepen. Ze helpt je om in contact te blijven met je naasten en met zorgverleners. Samen met Emma kun je jezelf thuis beter redden.

Attendi: Attendi gebruikt het gesprek tussen patiënt en zorgprofessional als een bron van data. Op basis van deze complete informatie doet Attendi actief suggesties voor waardevolle registraties in het EPD. Zo ontstaat er meer tijd en aandacht voor een goed gesprek.

Programma:

16.00 – 16.10: Welkom door Jeroen Maas van Amsterdam Economic Board

16.10 – 16.25: Jeroen de Wilde van Ik Herstel & Winnaar regionale voorronde 2020

16.25 – 16.55: Pitches regionale voorronde Zorginnovatieprijs

17.00 – 17.20: Key Note Tom Nijsten, Venture Finance NLC

17.20 – 17.50: Ontknoping voorronde & publiekstemming wildcard

18.00: Closing

Juryleden regionale voorronde 2021

  • Jeroen de Wilde van Ik Herstel, winnaar regionale voorronde 202
  • Rocco van de Berg Innovation Lead Philips Ventures
  • Arianne van Lavieren, Advsieur Zorginnovatie, Zilveren Kruis
  • Yoanette den Boer, Strategisch adviseur RvB bij Amstelring

Kom je ook?

Toegang voor dit event is gratis. Je bent van harte welkom op ons online event.

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden diverse regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 11 maart tijdens het Health Valley Event. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een geldprijs van €10.000,- en van de publieksprijs €5.000,-. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen. De regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Zorg2025 en is een onderdeel van de Slimme Zorg Estafette.

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board, Ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA organiseren samen de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Ook in 2021 worden en weer (online) Zorg2025 bijeenkomsten georganiseerd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen