€ 0 – € 69,34

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Luchtballon

48 Trambaan

4641 PE Ossendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

JEUGDKAMP 2018 (12, 13, 14 JULI) TE OSSENDRECHT

We naderen alweer het einde van het seizoen en die kan natuurlijk maar op één manier afgesloten worden…het jeugdkamp! Na de positieve ervaringen van vorig jaar hebben we besloten om terug te keren naar ‘De Luchtballon’ in Ossendrecht! Het jeugdkamp is voor alle jeugdleden van de afdeling waterpolo van ZVVS van de E-jeugd tot de A-jeugd. Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan! Gezien de accommodatie kunnen er slechts 50 kinderen mee, dus wees er snel bij want VOL=VOL !

Op vrijdag 12 juli zullen we om 17.30 per touringcar vertrekken naar kamphuis ‘De Luchtballon’ te Ossendrecht. De opstapplaats is zoals gebruikelijk de parkeerplaats van de Kulk. Hier verzamelen we stipt om 17.00. Het verzoek aan de ouders om te zorgen dat de kinderen al iets hebben gegeten. Om alles in goede banen te leiden hebben we dit jaar ook weer een ijzersterk team aan begeleiding om het een onvergetelijk en super weekend te laten worden voor de kinderen.

Vermoeid maar voldaan worden de kampgangers op zondag 14 juli om circa 17.30 weer afgezet bij de Kulk. De kosten om mee te gaan zijn €69,34 per kind voor het gehele weekend (incl. transactiekosten). Dit bedrag is inclusief het vervoer, de overnachtingen en diverse maaltijden.

De betaling kan direct óf met uitstel van betaling worden voldaan. Na de registratie zal in dit laatste geval in de registratiemail worden uitgelegd hoe de betaling vóór 30 MEI zal kan worden voldaan doormiddel van overboeking.

Mocht u vragen hebben of liever op een andere manier de betaling voldoen, neem dan even contact met ons op via kampcrew@zvvs.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd even aanspreken in het zwembad!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Luchtballon

48 Trambaan

4641 PE Ossendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen