€ 0 – € 74,59

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Stulp

Hilversumsestraatweg 1

3744 KB Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

JEUGDKAMP 2020 (10, 11, 12 JULI) TE BAARN

We gaan alweer richting het einde van het seizoen en die kan natuurlijk maar op één manier worden afgesloten… met het jeugdkamp! Het jeugdkamp is voor alle jeugdleden van de afdeling waterpolo van ZVVS van de Mini's (F) tot de A-jeugd. Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan! Gezien de accommodatie kunnen er slechts 50 kinderen mee, dus wees er snel bij want VOL=VOL !

Op vrijdag 10 juli zullen we om 17.30 per touringcar vertrekken naar kamphuis ‘De Stulp’ te Baarn. De opstapplaats is zoals gebruikelijk de parkeerplaats van de Kulk. Hier verzamelen we stipt om 17.00 zodat we op tijd kunnen vertrekken. Het verzoek aan de ouders om te zorgen dat de kinderen al iets hebben gegeten. Om alles in goede banen te leiden hebben we dit jaar ook weer een ijzersterk team aan begeleiding om het een onvergetelijk en super weekend te laten worden voor de kinderen.

Vermoeid maar voldaan worden de kampgangers op zondag 12 juli om circa 17.30 weer afgezet bij de Kulk. De kosten om mee te gaan zijn €74,59 per kind voor het gehele weekend (incl. transactiekosten). Dit bedrag is inclusief het vervoer, de overnachtingen en diverse maaltijden.

De betaling kan direct óf met uitstel van betaling worden voldaan. Na de registratie zal in dit laatste geval in de registratiemail worden uitgelegd hoe de betaling vóór 30 MEI zal kan worden voldaan doormiddel van overboeking.

Mocht u vragen hebben of liever op een andere manier de betaling voldoen, neem dan even contact met ons op via kampcrew@zvvs.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd even aanspreken in het zwembad!

Met sportieve groet,
De kampcommissie
Mark Hendriks, Naomi Woltman, Maud Groeneveld, Wesley Betcke

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Stulp

Hilversumsestraatweg 1

3744 KB Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen