€ 64,10

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Luchtballon

48 Trambaan

4641 PE Ossendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

JEUGDKAMP 2018 (6, 7, 8 JULI) TE OSSENDRECHT

Ook dit jaar zal er weer een ZVVS jeugdweekend worden georganiseerd! Het kampweekend is voor alle jeugdleden van de afdeling waterpolo van ZVVS van de EG tot en met de B-jeugd. Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan!

Wil je graag mee, zorg dan dat je je snel inschrijft. Let wel, gezien de accommodatie kunnen er slechts 50 kinderen mee, dus wees er snel bij want VOL=VOL!

Op vrijdag 6 juli zullen we om 17.30 uur per touringcar vertrekken naar kamphuis 'De Luchtballon' te Ossendrecht. De opstapplaats is zoals gebruikelijk de parkeerplaats van De Kulk. Hier verzamelen we stipt om 17:00. Het verzoek aan de ouders om te zorgen dat de kinderen al iets hebben gegeten. Om alles in goede banen te leiden zal er voldoende begeleiding aanwezig zijn om het een onvergetelijk en super weekend te laten worden voor de kinderen. Vermoeid maar voldaan worden de kampgangers op zondag om circa 17.30 uur weer terug verwacht in Vlaardingen.

De kosten om mee te gaan zijn € 60,- euro per kind voor het gehele weekend (excl. transactiekosten voor betalingssysteem). Dit bedrag is inclusief het vervoer, de overnachtingen en diverse maaltijden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Luchtballon

48 Trambaan

4641 PE Ossendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen