reSTART HEALTHcare

Event Information

Location

Location

Online Event

Event description
Laten we dus deze crisis gebruiken om ons zorgstelsel te herstarten en te starten met gezondheid. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

About this Event

Wil je jouw kennis / expertise / tijd / creativiteit inzetten om de aangedragen problemen op te lossen? Meld je dan aan als oplosser! Kies een van de aangemelde uitdagingen en doe mee aan de online kennisdeling of vorm een team met andere hackers om samen te werken aan een oplossing. Hoeveel tijd je er in stopt, is afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Bekijk de uitdagingen op onze website en maak vervolgens een keuze door 1 van de uitdagingen de kiezen op de ticketpagina. Let op, selecteer maar 1 uitdaging!

Het “nieuwe normaal” van de zorg

Voor COVID-19 had ons zorgstelsel al te maken grote uitdagingen (vergrijzing, kosten huidig stelsel) en de crisis heeft dit nog meer urgent gemaakt. Laten we dus deze crisis gebruiken om ons zorgstelsel te herstarten en te starten met gezondheid. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

En hoe kunnen we deze transformatie beter aanvliegen dan met een hackathon! Samen met enkele organiserende partners heeft DHH de handen ineen geslagen voor een nieuw traject deze zomer.

Location

Online Event

Save This Event

Event Saved