Free

Ronde tafel - Continu verbeteren

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Wemanity

Korte Vijverberg 2

2513 AB Den Haag

Netherlands

View Map

Event description
Samen aan tafel: Hoe continu verbeteren om het tempo van de veranderingen in onze omgeving duurzaam en blijvend bij te houden.

About this event

Ronde Tafel - Continu verbeteren

De wereld is constant en steeds sneller in beweging. Dit heeft impact op organisaties. Want, alleen als de snelheid van aanpassen binnen uw organisatie hoger is dan die daarbuiten bent u in staat dit bij te houden of zelfs actief te benutten. Maar hoe ga je daar mee om?

Ook wij, als Wemanity, proberen onszelf en onze diensten continu te verbeteren om het tempo van de veranderingen in onze omgeving duurzaam en blijvend bij te houden. Gericht op resultaat en met oog voor het individu.

Hierbij brengen we continu verbeteren in de praktijk en helpt het ons om dit vol te houden. De 5 Lean principes die de mindset van continu leren & verbeteren ondersteunen, staan hierbij centraal.

Wat gaan we doen?

Samen gaan we aan de Ronde Tafel zitten om in een sessie van 2 uur met u en enkele relaties uit ons netwerk in gesprek te gaan over onze visie en aanpak en hoe deze kan helpen bij uw bedrijfsvoering. Het ophalen van feedback en leren van elkaars verhalen, vinden wij (net als u) belangrijk. Want alleen dan is de kans op succesvolle veranderingen het grootst.

Waar?

We mogen weer! En daarom spreken we af op het kantoor van Wemanity aan de Hofvijver in Den Haag. Kunt (of wilt u) niet fysiek aanwezig zijn, geen probleem! Wij voorzien alle mogelijkheden om digitaal aan te sluiten.

Hoe meld ik me aan?

Meld u aan via Eventbrite of stuur een mailtje naar Monique (mnobel@wemanity.com). Kort na de aanmelding, delen wij enkele praktische informatie met u.

We sluiten de sessie voor de fysiek aanwezigen af met een drankje.

Wij kijken ernaar uit om kennis te delen, u ook? Tot dan!

Wemanity.

Share with friends

Date and time

Location

Wemanity

Korte Vijverberg 2

2513 AB Den Haag

Netherlands

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Wemanity

Organizer of Ronde tafel - Continu verbeteren

De Nederlandse werkvloer een veiligere, plezierige plek maken voor iedereen.

 

Bij Wemanity geloven we dat samen denken, meer inzicht oplevert. 

Corporate Agility Labs verbindt, inspireert en geeft handvatten om een blijvende, positieve verandering teweeg te brengen. Door de dialoog aan te gaan, samen te leren, samen te werken, kennis met elkaar te delen en te verbinden kunnen we de werkvloer mooier, beter en leuker voor iedereen maken. 

 

De uitkomst van een Agile ingerichte organisatie is het blijvende aanpassingsvermogen, de flexibiliteit die de organisatie snel en toekomstbestendig maakt. Samen met een ervaren team van Agile coaches versterken we op doelgerichte manier de relatie tussen mens, werk en organisatie. Door samenwerking te gebruiken als de onmisbare voorwaarde voor het bereiken van vernieuwing en het succes van bedrijven.

Save This Event

Event Saved