Verkoop beëindigd

Sacred Chambers proces

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationstraat 47

1815TB ALKMAAR

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Sacred Chambers Proces

Het gebruik van rituelen en processen om je als individu te verbinden met de Universele Intelligentie / het Goddelijke / het Hogere Zelf / het ‘lijntje met Boven' / the Divine’ / the Source of Bron is van alle eeuwen en alle culturen. Als mens willen we met dit Hogere Zelf in contact komen voor meer zingeving en innerlijke groei. Én voor hulp bij het vervullen van aardse en spirituele wensen.

Met deze doelen zijn de Sacred Chambers in het leven geroepen. Het proces van de Sacred Chambers bestaat uit: voorbereiding thuis (wat is mijn doel van mijn contact met mijn Hogere Zelf?), meditatie, contemplatie en verbinding met ('op bezoek gaan bij') het Hogere Zelf. Het proces duurt ongeveer vier uur.

Over de hele wereld zijn deze Sacred Chambers geïnstalleerd en er vinden wonderbaarlijke fenomenen plaats.

- Mensen ervaren genezingen;
- Psychische blokkades verdwijnen;
- Wensen worden vervuld;
- Antwoorden op (innerlijke) vragen worden gegeven;
- En het gebeurt zelfs dat hun Divine zich fysiek aan hen laat zien (als je dat zou willen en er niet bang voor bent).

Specifiek en persoonlijk contact met jouw Divine geeft een enorme groei en verdieping in je bewustzijn. Dat contact kun je aangaan in de Sacred Chambers. Óók als je nog nooit iets gedaan hebt met Oneness of spiritualiteit.

Iedereen krijgt wat goed voor hem of haar is. Dat kan ook betekenen dat je verrast bent over wat je krijgt.

Laat je verrassen !

Inhoud

Wat gebeurt er in het Oneness Sacred Chambers proces?

Ongeveer 1 week tot 4 dagen vooraf ontvang je huiswerk om je optimaal te kunnen voorbereiden op het proces: wat vraag je van jouw Divine? Waar wil je voor danken? Wat wil je allemaal bespreken?

Op de dag zelf ontvang je in de 1e kamer instructies voor het naar binnen gaan in de 2e en 3e kamer. Dat gebeurt via contemplatie en meditatie om je voor te bereiden op de ervaring die gaat komen. De 1e kamer gaat groepsgewijs, de 2e en 3e kamer is in Alkmaar een solo reis: één persoon tegelijk.

In de 2e Kamer maak je duidelijk wat je wilt. Heb je specifieke vragen of wil je genezen van een lichamelijke klacht? Dit laat je weten aan jouw Divine in de 2e kamer.
Je kunt hier fysieke genezing of in sommige gevallen ook emotionele of mentale heling ontvangen en ook vragen jouw negatief karma te verwijderen.
De tijd dat je in deze kamer verblijft bedraagt ca. 8 - 10 minuten.

In de 3e Kamer heb je de mogelijkheid om je Divine te ontmoeten en om face-to-face met hem/haar te praten. Je kunt vragen stellen, verzoeken doen en zegeningen en dankbaarheid tonen. Je kunt je Divine ook vragen om je een Deeksha te geven, wat je een enorme impuls geeft aan je groei.
De tijd in deze kamer bedraagt eveneens ca. 8 - 10 minuten.

Sinds 2017 kun je ook gebruik maken van één Chamber, met hierin de 'Golden Orb'. Je bent dan 20 minuten in deze kamer.

Datum en tijd

Locatie

Stationstraat 47

1815TB ALKMAAR

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen