SFiO Chapter of the Lowlands - Breda - 14 november

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vraagkracht

Druivenstraat 65

4861 KB Breda

Netherlands

View Map

Event description

Description

We zijn erg blij om je te verwelkomen op de tweede bijeenkomst van de SFiO Chapter of the Lowlands. Net als SFiO willen we bijdragen tot het verpreiden van Solution Focus binnen organisaties. Het Chapter wil een forum creëren waarin we inspiratie kunnen opdoen en leren van elkaar. Alternerend komen we samen in België en Nederland.

Gastspreker: John Beckers, co-founder van Zorg voor elkaar Breda, een netwerk van Bredanaars, vrijwilligers, professionals, instellingen en gemeente die er samen voor zorgen dat iedere Bredanaar die hulp of zorg nodig heeft deze gegarandeerd krijgt.

Locatie
Op 14 november komen we samen in de Druivenstraat 65 in 5816 KB Breda.

Timing
We starten stipt om 12:00 met een welkom en verkennen waar jij het graag over wil hebben. Na de broodjeslunch volgt een workshop van een interessante spreker. Na de koffiepauze is er ruimte voor een boeiende intervisie. We ronden af om 18:00.

Inschrijving
Deze sessies staan open voor SFiO leden. Enkele plaatsen reserveren we voor niet leden die graag eens komen proeven voor ze zich lid maken van SFiO. Contacteer dan eerst Anton via mail.

Lid worden van SFiO
Je kan je ook meteen lid maken van SFiO. De bijdrage voor 2017 is £60. Je krijgt 50€ korting op de SF World Conferentie in september.

Prijs
De sessies zijn gratis, maar we vragen wel een bescheiden bijdrage voor de lunch.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten,
Paut Kromkamp, Liselotte Baeijaert & Anton Stellamans

Date and Time

Location

Vraagkracht

Druivenstraat 65

4861 KB Breda

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved