€ 15

Simon Heijmans in de Theatertuin!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsstrand de Oerkap

95 Harmenjansweg

2031 WJ Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

-- Theatertuin --


Voor altijd duurt een jaar.

Als Eric net bedrogen is door zijn ex-vriendin, ontmoet hij op een nacht het meisje Pim. Zij doet hem een voorstel: vanaf dit moment blijven ze een jaar bij elkaar. Misschien wordt het verschrikkelijk, maar dan moeten ze het een jaar proberen omdat de liefde alle kans verdient. Misschien wordt het fantastisch, maar ook dan gaan ze na een jaar weer uit elkaar. Want daarna wordt de liefde werken, moeite doen.

Voor altijd duurt een jaar is de nieuwe solovoorstelling van Simon Heijmans. Deze keer gaat hij aan de hand van het verhaal in gesprek met zijn publiek over de liefde. Is duurzame liefde nog een houdbaar ideaal? Wordt vreemdgaan steeds normaler? En: blijven Pim en Eric bij elkaar?

“Hoogst ritmisch geschreven en met een rake timing uitgevoerd maakt hij een voorstelling die de liefde van vandaag liefdevol en geestig omarmt” – Theaterkrant *****

De voorstelling houdt het midden tussen een monoloog en een goed gesprek. Dus verbeter, verander en voeg toe, als u dat wilt.

Tekst, concept, spel: Simon Heijmans

Vormgeving: Nicky Nina de Jong

Lichtontwerp: Paul Romkes

Productie: Laura Savelkoul

PR foto door Bart Grietens


Voor altijd duurt een jaar is te zien op zondag 16 september in de theatertuin van de Oerkap. Om 16:00 uur begint het en zorgen wij voor iets te eten!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsstrand de Oerkap

95 Harmenjansweg

2031 WJ Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen