Sollicitatie Bootcamp

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description
Onder begeleiding individueel of groepsgewijs sollicitatie bootcamp op maat.

About this Event

Voor wie is het:

Doelgroep: MBO, HBO, Young professional, werkenden.

Deze sollicitatie bootcamp is voor jou als je op zoek bent naar een (andere) baan en als je antwoorden zoekt op onderstaande vragen:

Wil je goed voor de dag komen tijdens het solliciteren? Wil je je goed kunnen voorbereiden? Wil je weten waar je geschikte vacatures vind? Wil je weten hoe je gebruik kunt maken van je netwerk of dat van anderen? Wil je weten hoe je het beste on & offline kunt solliciteren? Wil je weten hoe je jouw sollicitatiegesprek het beste kunt voorbereiden? Wil je weten hoe je jouw CV en brief het beste kunt opstellen?

Wat levert het op:

Tijdens deze sollicitatie bootcamp leer je hoe je jouw kennis/kunde en kwaliteiten het beste in kunt zetten voor jouw (nieuwe) baan. De bootcamp wordt op maat gemaakt aan de hand van wat jij nodig hebt. Je krijgt dus geen standaard sollicitatie workshop, maar wij gaan actief aan de slag met wat jij nodig hebt.

'Ieder mens is immers uniek"

Investering:

Tijdsbesteding: Gedurende 3 uur gaan wij via Skype samen aan de slag met jouw sollicitatie bootcamp. Uiteraard pauzeren wij halverwege!

Geïnteresseerd? Dan zijn dit de stappen die wij samen gaan doorlopen:

1. Om een datum te plannen, koop je jouw ticket online en kiest een willekeurige datum.

2. Als de boeking eenmaal is gedaan nemen wij van DK_Resources contact met je op om de definitieve datum te prikken die jou het beste uitkomt. Tevens vragen wij jou een korte formulier in te vullen zodat wij jouw sollicitatie bootcamp op maat kunnen maken voor jou. Graag ontvangen wij ook je Skye naam van te voren.

3. Op de afgesproken datum en tijdstip nemen wij van DK_Resources contact met je op en gaan wij samen aan de slag met jouw sollicitatie bootcamp.

Kies dus een willekeurige datum, mocht deze jou niet uitkomen dan kunnen we altijd een andere datum en tijdstip afspreken.

Date and Time

Save This Event

Event Saved