Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Stand-up Inspiration, maandag 14 november, Toomler, Amsterdam

Stand Up Inspiration

Monday, November 14, 2011 from 8:30 PM to 11:00 PM (CET)

Stand-up Inspiration, maandag 14 november, Toomler,...

Ticket Information

Type End Quantity
TOEGANG RESERVEREN, Stand-up Inspiration 14 november
Reserveer onder voornaam en achternaam. Per keer kun je voor 1 persoon reserveren. Voor iemand anders reserveren? Noteer dan de voornaam en achternaam van de persoon voor wie je reserveert. Namen die twee keer voorkomen op de lijst worden verwijderd. Kaarten worden gereserveerd op basis van waardebepaling achteraf. Dank voor de medewerking, en tot SUI! :)
Ended Free  
TOEGANG + MAALTIJD RESERVEREN, Stand-up Inspiration 14 november
Reserveer onder voornaam en achternaam. Per keer kun je voor 1 persoon reserveren. Voor iemand anders reserveren? Noteer dan de voornaam en achternaam van de persoon voor wie je reserveert. Namen die twee keer voorkomen op de lijst worden verwijderd. Kaarten voor SUI worden gereserveerd op basis van waardebepaling achteraf. Vanaf 19.00 uur kun je plaatsnemen in Toomler. Er zijn vier hoofdmaaltijden te verkrijgen voor 14,50 per maaltijd (bio-burger, kipsaté, salade geitenkaas en fish&chips). We willen ervoor zorgen dat iedereen voor de show is uitgegeten. Daarom kun je tot 19.45 uur iets te eten bestellen. Dankjewel en tot SUI! :)
Ended Free  

Share Stand-up Inspiration, maandag 14 november, Toomler, Amsterdam

Event Details

Sta je al op onze mailinglijst? In onze nieuwsbrief vertellen we wanneer de kaartverkoop start.

Kaarten worden gereserveerd op basis van waardebepaling achteraf. Je bepaalt aan het einde van de avond, welke prijs je het waard vond.


Reserveer op voornaam en achternaam.
Je kunt per reservering 1 kaart tegelijk reserveren.
Meerdere kaarten reserveren? Dat kan, ga dan na je eerste reservering weer terug naar de reserveerpagina.

Reserveer je voor iemand anders? Vul dan de voornaam en achternaam in van de persoon voor wie je reserveert. Namen die twee keer voorkomen in de lijst worden verwijderd en zijn dus niet geldig als 2 kaartjes!!


Je ontvangt een automatische reserveringsbevestiging in je mailbox via Eventbrite. Omdat wij van bomen houden, hoef je de reserveerbevestiging NIET te printen. Bewaar de reserveerbevestiging in je mailbox, zodat we je gegevens makkelijk terug kunnen vinden, mocht dat nodig zijn.

Afmelden
Kun je toch niet komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten - graag uiterlijk zaterdag 12 november - zodat we nog iemand anders blij kunnen maken met een kaartje.

Kaartjes aan de deur
Je kunt proberen om op de bonnefooi aan de deur te komen. We kunnen echter geen plek garanderen, we zitten meestal helemaal vol. Wanneer het maximum aantal bezoekers is bereikt, kunnen we helaas geen extra personen binnenlaten.

 

Website: www.standupinspiration.com

Over Stand-up Inspiration: www.standupinspiration.com/over/

 


Have questions about Stand-up Inspiration, maandag 14 november, Toomler, Amsterdam? Contact Stand Up Inspiration

When & Where


Toomler
Breitnerstraat 2
(naast het Hilton hotel)
1077 BL Amsterdam
Netherlands

Monday, November 14, 2011 from 8:30 PM to 11:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.