€6 – €12.50

Symposium Nieuwe Natuur

Actions and Detail Panel

€6 – €12.50

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Rotterdamseweg 141

141 Rotterdamseweg

2628 AL Delft

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Leer op dit symposium alles over Nieuwe Natuur: Stadsnatuur, rewilding en working with nature.

About this event

Let op: het symposium is wegens aangescherpte corona-maatregelen van 27 November verplaatst naar 2022. De nieuwe datum is met grote waarschijnlijkheid 26 Maart. Meer informatie over de nieuwe datum en eventueel een nieuw programma is tzt te vinden op deze pagina! Voor nu gaan we nog even uit van het oorspronkelijke programma.

Gekochte kaartjes blijven geldig, mocht u niet kunnen en toch een kaartje gekocht te hebben, dan kunt u contact opnemen met nieuwenatuur@jnm.nl!

Tijdens het Symposium 'Nieuwe Natuur' zullen verschillende sprekers praten over het maken, onderzoeken en onderhouden van nieuwe natuur. Ze nemen ons virtueel mee naar Nationaal Park Nieuw Land, waar we de geboorte van nieuwe natuur recent nog heeft plaatsgevonden. Daarnaast gaan we in vogelvlucht horen hoe biodivers groene daken kunnen zijn en zien we wat er hier zoal rondkruipt. En wist je dat er per jaar zo'n 8 nieuwe planten worden ontdekt in Nederland? Dat is voornamelijk te danken aan de grote plantendiversiteit in de stad. Op dit symposium leer je alles over Rewilding, Stadsnatuur en working with nature: de toekomst van de Natuur in Nederland!

Programma

We hebben een fantastiche groep sprekers uitgenodigd, die afkomstig zijn van diverse bedrijven en instanties. Denk hierbij aan terreinbeherende organisaties, adviesbureaus en andere groene organisaties.

  • Arjan Postma
  • Marieke Schatteleijn (Staatsbosbeheer)
  • Harrie van der Hagen (Natuurmonumenten en Dunea).
  • Bureau Stadsnatuur
  • Theo Zeegers (EIS Kenniscentrum Insecten)
  • Jeroen Helmer (ARK Natuurontwikkeling)
  • en nog veel meer!

Halverwege de sprekersrondes is er tijd voor een hapje en een drankje. Dit is inbegrepen in de entreeprijs voor het symposium, dus laat je broodtrommel maar thuis! Terwijl er genoten wordt van de versnaperingen staan er veel kraampjes paraat waar informatie kan worden opgedaan over groene organisaties maar waar ook het een en ander kan worden gekocht.

Een uitgebreid programma en meer informatie over het project zijn hier te vinden:

Klik hier voor het Programma en meer informatie over het symposium en project 'nieuwe natuur'.

Prijs:

Met een ticket heb je toegang tot het symposium en krijg je gratis een (vegetarische) lunch. Daarnaast is er koffie, thee en een drankje te verkrijgen.

- De ticketprijs is 12,50 voor volwassenen en

- Voor Jongeren (tot 25 jaar) 6,-*

*Ben je nog geen lid van de JNM? Dan betaal je 9,50,- en wordt je automatisch introductielid van de JNM(normaal kost dit 10,- ).

Iedereen onder de 11 jaar kan gratis mee.

Vergeet niet om geld mee te nemen als je boeken of andere spullen wil kopen op de markt, in de pauzes.

Locatie

Het symposium zal worden gehouden te Delft, in het schoolgebouw van Hogeschool Inholland (Rotterdamseweg 141, Delft). Deze locatie is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer, maar er is ook ruimte om auto’s te parkeren.

Naar het symposium gaan? (Nieuwe) Natuurlijk! Tot dan!

Organisatie

Het evenement is onderdeel van het project Nieuwe Natuur, van de jeugdvereniging JNM - Jongeren in de Natuur. Het hele project (en ook dit symposium) wordt geheel vrijwillig door jongeren georganiseerd, in samenwerking met verschillende partnerorganisaties. Financiele steun voor het project is afkomstig van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Meer informatie over de JNM.


		Symposium Nieuwe Natuur image

		Symposium Nieuwe Natuur image

Date and time

Location

Rotterdamseweg 141

141 Rotterdamseweg

2628 AL Delft

Netherlands

View Map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Organizer JNM - Jongeren in de Natuur

Organizer of Symposium Nieuwe Natuur

Save This Event

Event Saved