57 €

Talen instituut Regina Coeli (de Nonnen te Vugt)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Talen instituut Regina Coeli

Prins Mauritslaan

5263 AX Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“Het leren van een taal is veel maar dan het verstaan van de ander. Al sinds de oprichting in 1963 geloven wij dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Language Institute Regina Coeli biedt taaltrainingen aan op internationaal topniveau. De basis voor onze lesmethode werd gelegd door de Kanunnikessen van de Heilige Augustinus, de zusters van Regina Coeli. Beter bekend als de Nonnen van Vught.”

Graag nodig ik jullie uit om samen met mij een kijkje te nemen bij dit bijzondere taleninstituut. We starten met koffie/ thee en wat lekkers, krijgen een rondleiding en horen de geschiedenis van de Nonnen. Docente -en native speaker- mw. Lori Tseng-Crevecoeur verzorgt een originele les Chinees en na afloop is er gelegenheid tot napraten/netwerken onder het genot van een drankje.

Tijdens mijn bezoek aan Regina Coeli vernam ik dat het instituut geen winst beoogt en alle eventuele winst geschonken wordt aan een vrouwen en onderwijs gerelateerd goed doel (zoals de Nonnen van destijds ook stonden voor onderwijs voor vrouwen en gelijke rechten en kansen voor vrouwen). Graag wil ik dan ook 50% van de opbrengst doneren aan Christina Moreno, oprichtster van SheMatters.nl, kijk voor meer info op www.shematters.nl (She Matters is een non-profit initiatief dat werkt op een budgetneutrale basis en zijn afhankelijk van donaties.)

Kijk voor meer informatie over Taleninstituut Regina Coeli: www.reginacoeli.nl

Het programma is als volgt:

15.30 ontvangst met koffie/thee en wat lekkers - rondleiding en korte geschiedenis van het instituut

16.00 les Chinees

17.00 drankje en napraten

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Talen instituut Regina Coeli

Prins Mauritslaan

5263 AX Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen